Stire

Femei prinse de jandarmi la furat de băutură

07.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Două femei s-au ales cu dosare penale pentru furt, după ce au fost prinse în plin flagrant, în timp de sustrăgeau mai multe sticle de băuturi dintr-un supermarket.

 

Jandarmii au fost sesizaţi telefonic de către conducerea unui supermarket de pe strada Calea Radnei, care a surprins două aşa zise cliente chiar în timp ce furau sticle de whiskey de pe raft. Florica H., de 24 de ani, şi Felicia B., de 27 de ani, se aflau la cumpărături, când, profitând de neatenţia personalului, au furat cinci sticle de băutură de 1000 de ml pe care le-au ascuns în geci. Abia după ce au ieşit din magazin au fost oprite de agenţii de pază şi de jandarmi.

„Cele în cauză se fac vinovate de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, acestora întocmindu-li-se actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acte care vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.  Bunurile sustrase, în valoare de 404,95 lei, au fost ridicate de la făptuitoare şi restituite supermarket-ului, prejudiciul fiind recuperat integral”, a declarat cpt. Florin Zapodeanu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro