Stire

Sf?ntul Ioan Botezătorul

07.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad au efectuat o serie de controale în perioada sărbătorilor de iarnă.


Unităţile vizate pentru inspecţii au fost cele de procesare şi depozitare a produselor de origine animală şi nonanimală, unităţi de alimentaţie publică ce au organizat mese festive sărbătorilor de iarnă şi unităţile comerciale de tip supermarket. Au fost verificate condiţiile de depozitare şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală la patru depozite frigorifice, în care şi-au desfăşurat activitatea 19 unităţi şi 21 de magazine alimentare.
Controalele inspectorilor DSVSA s-au derulat la 11 supermarketuri,  18 unităţi de alimentaţie publică, cât şi în trafic, pe ruta Arad – Nădlac, Chişineu-Criş – Vărşand şi Arad – Deva, pentru combaterea traficului cu animale vii. „În urma acţiunilor de control efectuate, datorită încălcării regulilor de depozitare şi comercializare a produselor alimentare, s-au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 40.000 lei”, a declarat Viorel Agud, director executiv al Direcţiei Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad.
Roxana R

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian_Cotuna ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro