Stire

Teribilismul l-a băgat ?n spital

07.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Un vitezoman arădean a ajuns, ieri seară, în stare gravă la spital după ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului, izbindu-se puternic de un copac. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 21.30, în plin centrul oraşului. Bărbatul de 36 de ani se afla singur în maşină şi se îndrepta spre Podgoria, când, în dreptul magazinului Ziridava, din cauza vitezei excesive pe care o avea, a pierdut controlul volanului, ieşind de pe carosabil.


„Conducătorul auto a pierdut controlul volanului din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, intrând într-un copac de pe partea stângă. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital pentru investigaţii medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat subcomisar Doru Ivan, Serviciul Poliţiei Rutiere Arad.
În mod spectaculos, în urma impactului puternic, maşina a fost întoarsă perpendicular pe şosea, ceilalţi participanţi la trafic fiind nevoiţi să ocolească zona până când BMW-ul a fost ridicat. În ciuda faptului că martorii susţin că şoferul BMW-ului circula cu viteză de peste 100 km/h, iar BMW-ul a fost serios avariat, acesta s-a ales doar cu câteva escoriaţii la nivelul membrelor şi cu o fractură de genunchi.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro