Stire

Canalul descoperit de pe strada Avrig continuă să facă victime

23.01.2009 ⋅ 0 comentarii

După ce în urmă cu câteva zile, locuitorii de pe strada Avrig reclamau faptul că din cauza unui canal rămas descoperit, o persoană a suferit un accident, acum localnicii susţin că ieri o femeie a căzut în acelaşi canal, care zace fără capac de mai multe săptămâni.

Femeia nu are răni grave, însă oamenii sunt indignaţi de faptul că problema a rămas nerezolvată, iar canalul, care este destul de adânc, reprezintă în continuare un risc pentru trecători.

„ Noi, locatarii ne-am obişnuit cu el, pentru că situaţia durează de mai mult timp, aşa că ştim să îl ocolim, dar cei care nu sunt din zonă şi trec pe-aici riscă la fiecare pas să cadă în el. Câţi oameni trebuie să se mai accidenteze ca să se ia măsuri? Până acum accidentele nu au fost chiar aşa de grave, dar putea fi şi mai rău. Cu toate acestea fiul meu e programat la medic astăzi pentru că a început să-l doară sub genunchi de la căzătură.

În ceea ce priveşte iluminatul străzii, problema a fost rezolvată. Era vorba doar de nişte becuri care trebuiau înlocuite. Pentru atâta am stat fără lumină pe stradă mai bine de o lună jumate. Însă treaba şi-au făcut-o pe jumătate pentru că şi acum lipseşte un bec la unul dintre stâlpi, în faţa blocului 13”, susţine Ioan Rădăş.

Cu privire la canalul cu pricina, cei de la Compania de Apă susţin că au intervenit însă se pare că s-a creat o confuzie, capacul fiind pus pe o altă stradă, unde se pare că şi acolo lipsea unul. „ Am trimis oameni acolo în zonă, chiar în acea după-masă. Capacul a a fost pus imediat pe colţ cu strada Banu Mărăcine, Bl. M, alt canal descoperit nefiind găsit. De aceas-tă dată ne luăm ca punct de reper grădiniţa care este în zonă şi până mâine capacul va fi pus”, susţine Virgil Ardelean de la Compania de Apă.

Sursa: Observator.info

Autor: Nicoleta Boşnigeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro