Stire

Soţul femeii moarte din canal s-a sinucis, cu diluant şi otravă de şobolani

23.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Cazul femeii surdo-mute găsită miercuri moartă într-un canal de pe Calea Aurel Vlaicu îşi amplifică tragismul. Femeia a fost descoperită de doi muncitori de la Regie Apă-Canal, care făceau nişte verificări şi care au crezut iniţial că au de-a face cu un manechin de plastic aruncat în groapa adâncă de 1,80 metri şi lată de 60 de centimetri.

Coincidenţă macabră sau nu, şi soţul acesteia a fost descoperit decedat în apartamentul în care locuiau cei doi.  Femeia în vârstă de 50 de ani a fost identificată după actele găsite asupra ei, corpul neînsufleţit suferind modificări datorită  timpului petrecut în canal şi a condiţiilor de acolo,  chiar şi cunoscuţilor fiindu-le greu să o recunoască din prima. După ce cadavrul a fost preluat de medicina legală, anchetatorii au luat legătura cu rudele femeii pentru a le anunţa ce s-a întâmplat, mai ales că soţul acesteia nu era de găsit. Tot vecinii au fost cei care au spus că nu l-au mai văzut pe bărbat şi el surdo-mut de mai multe zile. Ieri dimineaţă, rudele femeii moarte au venit la apartamentul unde locuiau cei doi pe Calea Aurel Vlaicu, însă au găsit uşa locuinţei încuiată. Aceştia au anunţat poliţia şi pompierii, care s-au deplasat la locul indicat. Cu ajutorul scării din dotare, pompierii au intrat în locuinţă pe unul dintre geamuri. Au descoperit cheia în uşa apartamentului şi pe bărbatul în vârstă de 57 de ani fără suflare, în pat. 

Din primele cercetări de la faţa locului pe cadavru nu s-au găsit urme vizibile de violenţă însă acesta a fost transportat la morga Spitalului Judeţean unde se află încă şi corpul soţiei sale, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului. Se pare că bărbatul a băut diluant şi otravă de şobolani pentru a se sinucide.

Sursa: Observator.info

Autor: (AMC) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro