Stire

Cazuri, hazuri și necazuri locale

27.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Ce ne enervează?
Angajații societății care adună gunoiul din curțile asociațiilor de locatari și care fac o gălăgie infernală atunci când își fac treaba. Având în vedere că ajung pe sub porțile oamenilor seara, ar putea fi instruiți să se comporte mai civilizat.

Părerea ei
Maria Buruc, liderul Sindicatului Liber din Învățământ crede că „important este să se și învestească în școli nu doar să se evalueze și  să se noteze neregulile constatate. Elevii de astăzi vor forma societatea peste 10-15 ani și trebuie să le oferim tot ce este mai bun.” 

Omul potrivit
Omul potrivit de astăzi este Zoltan Lovas, pentru că, pe lângă activitatea de la teatru, participă aproape la toate evenimentele culturale din orașul nostru, organizate de Filarmonică, Primărie și Casa de Cultură.

Pssst!
Se zvonește că firma de construcții „Tehnodomus”, care se ocupă cu execuția lucrărilor hidrotehnice, îmbunătățiri funciare și construcții civile, ar fi băgat în șomaj tehic peste 100 de angajați, care din decembrie au primit doar 75% din salariu. Însă, se pare că aceștia au fost chemați înapoi la lucru din 20 ianuarie.

 

 „Stați cuminți că nu așa se iese din criză. Problema este creditul care nu se mai dă sau se dă mai greu. Peste tot în occident s-a înrădăcinat modul de cumpărare a mașinii sau a casei pe credit. Astăzi și dacă se fac reduceri de prețuri la mașini unele costând de la 10.000 la 20.000 de mii de euro tot nu le ia nimeni neputând lua credit. Nimeni nu ia cu banii jos din economii sau din hoții. Asta-i ideea, anul 2009 va fi greu, astea sunt fumigene de prostit lumea”, este părerea unui cititor care se semnează „ha, ha”, cu privire la materialul „Adio mașini second-hand din Germania! Proprietarii se înghesuie să le caseze pentru 2.500 de euro”.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro