Stire

Capi ai lumii interlope, săltati de DIICOT

27.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Mai mulți membri ai lumii interlope locale au fost audiați ieri de către DIICOT. Printre cei duși la DIICOT este și acel Daniel Dragoman pe care Florin Moldovan, bărbatul tăiat cu sabia, l-a indicat ca unul dintre agresori. 

Unii dintre ei au fost reținuți, fapt care pare să aducă primele rezultate concrete în soluționarea unor cazuri de violență, care au avut loc la Arad. La DIICOT au fost aduse ieri 8 persoane, bănuite că ar face parte din mediul crimei organizate. Nu ar fi exclus ca în următoarele ore să fie audiate și, eventual, reținute și alte persoane. Printre numele vehiculate este și cel al lui Uțu Rohozneanu, indicat de Florin Moldovan, tânărul rănit grav într-un atac de tip mafiot, ca unul dintre cei care stau în spatele agresiunii. După acel incident, numele lui Rohozneanu a fost des pomenit de către presupuși membri ai lumii interlope și pe forumurile ziarelor locale, în legătură cu conflictele din „subteranul” crimei organizate, taxe de protecție etc. 

Comisarul-șef de poliție Alexandru Tanco, șeful IPJ Arad, s-a mărginit să spună că „urmează să facem o prezentare a rezultatelor unei acțiuni complexe începute”. Aceste rezultate ar urma să fie făcute publice, cel mai probabil, astăzi. De aproximativ două săptămâni, poliția arădeană a anunțat că „există un cerc de suspecți” legat de conflictele din lumea interlopă, care au tulburat liniștea orașului.  Aseară, alți trei interlopi, din Oradea, au fost aduși la DIICOT Arad.
Asearã,alţi trei interlopi, din Oradea, au fost aduşi la DIICOT Arad. Procurorii DIICOT verificã la Arad aşa-numita grupare “Împãratul„, pentru cãmãtãrie, şantaj, tâlhãrie. Persoanele
reţinute urmeazã sã fie prezentate în cursul zilei de marţi la Tribunalul Arad pentru emiterea mandatelor de arestare preventivã. Potrivit unor informaţii de culise, se fac cercetãri
şi în alte cazuri decât agresiunea de pe strada Roşiori.

Sursa: Observator.info

Autor: Obervator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro