Stire

Gabriela Ţ?rle a sunat de pe telefonul de serviciu la un număr cu suprataxă, de peste 2 000 de lei!

29.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Ea a returnat banii, se pare după ce a fost somată de către contabilitate. Numărul apelat este al unui... astrolog, gurile rele din ASP susţin că a vrut să i se prezică stabilitatea scaunului directorial

Directoarea ASP Arad, Gabriela Ţârle,  a încărcat factura telefonului de serviciu cu aproape 2.400 de lei, după ce a sunat de mai multe ori la  un număr cu taxă suplimentară. Numărul aparţine unui astrolog, de la care directoarea, spun cârcotaşii, încercă să afle cât va mai rămâne în funcţie. Dacă cei din contabilitate nu ar fi observat nimic, suma ar fi fost cel mai probabil achitată din bani publici. Abia după ce a primit două adrese din partea departamentului financiar, Gabriela Ţârle s-a hotărât să achite suma din propriul buzunar.
Niciun angajat al ASP Arad care beneficiază de un telefon de serviciu nu a depăşit suma alocată. Singura care a apelat de aproximativ 400 de ori un număr de telefon cu suprataxă este chiar directoarea instituţiei. Conform desfăşurătorului, Gabriela Ţârle a apelat numărul în cauză şi în week-end dar şi noaptea târziu. Putea foarte bine să sune de pe telefonul de acasă, dar l-a preferat pe cel de serviciu. Sigur, directoarea a fost păcălită, cea mai mare parte a apelurilor, taxate cu 1 euro, fiind de câteva secunde, în care i se cerea, probabil, să revină.
Sursele noastre susţin că factura a generat un mare scandal la ASP: După refuzul de a achita din bani publici nota de telefon a directoarei, şefa contabilităţii ar fi ajuns pe mâna comisiei de disciplină. Femeia nu a mai suportat stresul, a făcut un puseu de tensiune şi a intrat în concediu medical. Gabriela Ţârle susţine însă că nu a fost somată să achite cei aproape 2.400 de lei.
Nu este singurul scandal în care a fost implicată directoarea ASP Arad. Crăciunul trecut şi-a dat o primă de 300 de milioane de lei, bani pe care a fost nevoită să îi returneze, după ce informaţia a apărut în presă.

Sursa: Observator.info

Autor: (C.P.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro