Stire

Fizidean şi Dragoman, daţi ?n urmărire generală

31.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Cei doi interlopi, Ioan- Vivi Fizidean şi Daniel – Valeriu Dragoman, pentru care procurorii DIICOT au eliberat mandate de arestare, au fost daţi ieri în urmărire generală de către autorităţi. Pe numele lor Tribunalul Arad a eliberat în lipsă mandate de arestare pentru 30 de zile.
Arestarea celor doi s-a dispus odată cu a celorlalte persoane dubioase din clanul lui Uţu Rohozneanu, zis şi Împăratul. Se pare că Fizidean era unul dintre locotenenţii săi, alături de Belei, în timp ce Dani Dragoman era unul dintre executanţi. Dacă prinderea lui Dani Dragoman nu a fost posibilă pentru că acesta a scăpat de autorităţi, rupând-o la fugă la propriu peste câmp, Fizidean a reuşit să se sustragă înainte de a fi localizat. Nu se ştie nimic despre el însă se pare că se află încă în Arad. Pentru prinderea acestora autorităţile au introdus datele lor în rândul urmăriţilor generali.
Persoanele care pot oferi informaţii despre cei doi fugari sunt rugate să apeleze numărul de telefon 112, identitatea lor fiind protejată. Între timp nemulţumiţi de ce li se întâmplă, ceilalţi interlopi din gruparea considerată cea mai violentă din vestul ţării,  arestaţi în urmă cu câteva zile, au făcut recurs la Curtea de Apel Timişoara împotriva măsurii de arestare preventivă.

Sursa: Observator.info

Autor: (AMC) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro