Stire

Cristian Todea nu duce lipsă de oferte şi ar putea reveni ?n Liga I

31.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Căpitanul Bătrânei Doamne aşteaptă să vadă dacă FCM UTA va face apel la FRF, după care va decide cu care grupare va semna un nou contract

Declarat în cursul zilei de joi liber de contractul cu UTA, care oricum expira în vara acestui an, căpitanul formaţiei arădene s-ar putea întoarce în Liga I. Cristi Todea are posibilitatea de-a ajunge la Gaz Metan Mediaş, club care s-a interesat de serviciile sale, dar care a aşteptat ca mijlocaşul să devină liber de contract. O altă variantă pentru Todea ar fi clubul maghiar de primă ligă, Nyiregyhaza Spartacus, la care mai evoluează un alt ex-utist, Bogdan Apostu. Deocamdată, discuţiile nu sunt concretizate, Cristi Todea urmând să ia o decizie în următoarele zile. „Este adevărat că nu duc lipsă de oferte. Am fost contactat de două cluburi din Liga I, Bistriţa şi Gaz Metan. Deocamdată nu pot semna cu niciuna, deoarece nu ştiu dacă UTA va face apel la decizia luată la FRF prin care am devenit liber de contract”, a declarat pentru Observator arădean Cristian Todea. Acesta recunoaşte că ar avea posibilitatea de a se reîntoarce în Italia, dar preferă să „prindă” un contract  în România. „Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla”, a concluzionat căpitanul Bătrânei Doamne. După cum se cunoaşte, Ionuţ Chirilă le-a comunicat fotbaliştilor că, dacă şi-au găsit echipe şi au fost declaraţi liberi de contract, clubul nu le va face probleme printr-un memoriu la Comisia de Apel. „Pentru ce să mai cheltuim bani, deoarece nu vom avea câştig de cauză din moment ce nu le-am plătit salariile jucătorilor”, a spus încă antrenorul echipei UTA. Altfel, să mai spunem că, şi în condiţiile în care situaţia financiară de la UTA s-ar rezolva, este greu de crezut că Todea va mai putea lucra cu Chirilă.

Ibeh a semnat cu Oţelul!
Fotbalistul nigerian John Yke Ibeh a devenit jucătorul Oţelului, aşa cum era de aşteptat. Acesta a fost declarat liber de contract şi de către Comisia de Apel a Federaţiei Române de Fotbal în urma litigiului avut cu FCM UTA şi ulterior a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu gruparea gălăţeană. „Gata, s-au risipit emoţiile, iar Ibeh este al nostru. Este un jucător valoros, vă veţi convinge de acest lucru”, a declarat directorul general al Oţelului, Marius Stan. În afara clubului arădean, Ibeh, născut pe 16 aprilie 1986 la Port Harcourt, în Nigeria, a mai activat la FC Amsterdam, Hapoel Tel Aviv şi DWV Amsterdam.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro