Stire

Atenţie: Centrul de copii şi juniori al UTA-ei nu trebuie să dispară!

06.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Oficialitãţile locale stau în joc de glezne de câteva zile, într-un moment în care implicarea trebuie sã fie totalã

De trei zile, oficialitãţile arãdene au lãsat-o mai moale în ceea ce priveşte implicarea vizavi de clubul UTA. Deşi în acest moment sunt valabile mai multe piste, inclusiv cea a continuãrii activitãţii cu plata datoriilor, se lucreazã pentru toate variantele de care Bãtrâna Doamnã dispune în prezent, numai cã în ultimele trei zile, implicarea a aparţinut în exclusivitate Suporter Club UTA, care, totuşi, poate rezolva anumite probleme, poate provoca discuţii, întâlniri, poate risipi multe semne de întrebare, dar totul pânã la bani.
Pe de altã parte, UTA degeaba îşi clarificã, într-un fel sau altul situaţia, dacã Centrul de copii şi juniori are de suferit. Deocamdatã, activitatea grupelor de copii şi juniori decurge normal, potrivit directorului Lucian Tetileanu. Patru din grupele Centrului se aflã în stagii de pregãtire centralizatã, trei la Moneasa, una la Cãsoaia, iar alţi juniori ai clubului fanion se pregãtesc la Arad. Activitatea Centrului este susţinutã acum, în cea mai mare parte, de pãrinţii copiilor. Antrenorii au mari restanţe în ceea ce priveşte salariile, UTA este în imposibilitate de platã, iar peste o lunã se reiau campionatele, când clubul trebuie sã asigure fonduri, pentru cheltuielile necesare, începând de la vizele FRF şi AJF, pânã la transport, alimentaţie, baremuri de arbitraj etc. Cum în acest moment clubul UTA nu dispune de fonduri, evident nu poate acoperi cheltuielile necesare, iar activitatea celor 11 grupe de copii şi juniori poate fi perturbatã serios.
Cum oficialitãţile s-au angajat în faţa Suporter Club UTA cã se vor îngriji de Centrul de copii şi juniori al Bãtrânei Doamne este cazul ca atenţia acestora sã se îndrepte şi spre sectorul juvenil, care oricum va alimenta, acum sau din varã, posibila nouã echipã a UTA-ei, în special dacã se va pune problema reluãrii activitãţii dintr-un eşalon judeţean.
Dar, oficialitãţile trebuie sã manifeste interes acum faţã de problemele generale ale UTA-ei, deoarece zilnic apar piste, posibilitãţi, variante, care exploatate ar putea provoca o remediere a situaţiei.

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro