Stire

Jackson Mall! - Un nou mall pe harta Aradului...

09.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Interviu cu directorul S.C. Real Investments, dl. Răzvan Bucureştean

— Aradul pare să devină destinaţia preferată pentru mall-uri.
— Da! Cred că Aradul merită acest lucru, mai ales ca vorbim de un judeţ aflat la graniţa de vest, un judeţ cu un potenţial deosebit.
— La shopping...
— Şi la shopping. Jackson Mall este un complex de magazine care vrem să se adreseze unui spectru cât mai larg de populaţie, cu mărfuri de calitate şi la un preţ absolut rezonabil. Mergem pe varianta aducerii în „Jackson Mall“ a unor „brand-uri “ binecunoscute.
— De fapt ce va fi acest nou mall şi unde va fi situat? 


— El va fi situat în partea de est a municipiului Arad, la intersecţia Arad- Deva- Bucureşti cu Arad- Oradea- Timişoara, adică tocmai la intrarea pe DN 7, drumul spre Deva. În imediata sa vecinătate sunt mari supermarketuri şi dealeri de autoturisme. „Jackson Mall“ va fi situat pe o suprafaţă de 8.500 mp, suprafaţă construită. Aşa după cum o să vedeţi finisajele sunt de excepţie, fiind asigurate spaţii exemplar amenajate pentru vânzarea de produse diverse, spaţii generoase pentru servicii de alimentaţie publică, cinematograf, bănci, schimb valutar şi locuri de joacă. De fapt „Jackson Mall“ merge pe motto-ul shopping şi entertainment. Cumpărături şi distracţie. Pentru cumpărături vor exista peste 70 de spaţii comerciale iar pentru distracţie vor fi amenajate cinematograf, restaurant, bar, cofetărie şi locuri de joacă pentru copii. Terenurile de joacă pentru copii vor funcţiona atât în interior cât şi în exterior (pe timp de vară).
— Când se va deschide această nouă „oază“ de agrement şi cumpărături?
— Noi dorim ca începând cu martie a.c. mall-ul să fie dat în exploatare. Pentru asta cei care doresc să intre în marea familie „Jackson Mall“ o pot face în aceste zile, spaţiile vor fi închiriate la un preţ modic, zicem noi, de 15 euro/mp, ba chiar ne propunem ca în cazul spaţiilor mai mari să negociem nivelul chiriilor.
— Acest mall bănuiesc că are şi parcare pentru cei care vin să-şi petreacă timpul aici.
— Da sigur. Avem 15.000 mp locuri de parcare, pe lângă suprafaţa construită, locuri de parcare unde pot fi lăsate peste 500 de autoturisme. Şi aşa cum am mai spus, intenţionăm să ne dezvoltăm amenajând şi în exterior locuri de joacă pentru copii, zone păzite şi cu personal calificat unde pot fi lăsaţi cei mici în orele în care părinţii lor îşi petrec timpul la cumpărături sau la bowling, biliard, jocuri mecanice, ori la cafenea.
— Practic va fi un loc unde fiecare membru al familiei va avea cum să-şi petreacă timpul liber în mod plăcut.
— Da. Iar pe timp de vară distracţia se va muta în exterior unde vom avea piste pentru maşinuţe electrice, carusel, un mic şi cochet parc de distracţii.
— „Jackson Mall“ pare a fi soluţia ideală pentru petrecerea timpului liber. A cui a fost ideea acestui nou proiect?
— Managerul de proiect este nimeni altul decât George Medinţu, cel care a avut un succes fantastic cu oaza de verdeaţă de la marginea oraşului, Cartierul verde.
—  Apropo de Cartierul Verde, ce se mai aude cu privire la acest proiect?
— Aici lucrurile stau foarte bine. Mai sunt doar 12 locuinţe de vânzare, locuinţe care costă între 55.000 şi 120.000 de euro, cu TVA inclus. Acestea sunt situate în Cartierul Verde, zic eu, cel mai liniştit cartier rezidenţial al Aradului.
— Care va fi orarul de funcţionare la noul mall, Jackson Mall?
— De dimineaţă de la ora 9.00 până noaptea la ora 24.00.
— Cu de toate pentru toţi!
— Am putea spune chiar Jackson Mall – o altfel de viaţă!
— Cei care vor să afle mai multe amănunte unde se pot adresa?
— Îi poftesc să vină în Piaţa Avram Iancu, nr. 12, la Real Investments SRL, telefoane 0746-010.218 sau 0746-010.219.

Jackson Mall ! Din martie...

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro