Stire

Un alt proiect imobiliar pe un teren adiacent drumului către Iratoş

13.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Proiectul referitor la construcţia unor locuinţe pe o parcelă de teren adiacentă drumului către Iratoş va fi discutat astăzi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Municipal. Este vorba despre Planul Urbanistic Zonal pentru construirea unui ansamblu de 12 locuinţe unifamiliale în extravilanul Aradului, adiacent drumului către Iratoş - km 1-DJ709C.
Folosinţa actuală  a terenului de 7.100 mp este de  producere a fâneţelor. Pe această suprafaţă se propune realizarea a şase locuinţe unifamiliale, înşiruite, un lot mediu având 300 mp, iar  regimul de înălţime va fi P+1E+M. Celelalte locuinţe vor fi construite pe câte un lot mediu de câte 450 m.
Pentru fiecare parcelă se propune o clădire  P+1E+M sau D+ P+M . În expunerea de motive a proiectului se arată că „Documentaţia prezentată reflectă şi sintetizează cerinţele şi posibilităţile zonei, cu un efect pozitiv asupra dezvoltării municipiului  Arad”.
Anul trecut a fost aprobat un PUZ pentru construirea unui cartier cu o sută de locuinţe la ieşirea din Arad către Iratoş.

Sursa: Observator.info

Autor: (D.M.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro