Stire

Două spectacole ale lui Dan Puric, la Arad

16.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Pe 18 februarie, ora 19.00, vă invităm la cel mai nou spectacol al Companiei - "TOŢI CINCI" - o tragi-comedie fără cuvinte despre omul contemporan: visele, iubirile, speranţele sale traduse în dans, pantomimă, teatru. Frânturi de viaţă: priveşti, primeşti şi îţi construieşti propriul fir narativ. Concluzia îţi aparţine.
„Toţi cinci" - Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ștefan Ruxanda, Paul Cimpoieru şi Silviu Man - vă vom spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrată în câteva zeci de minute doldora de muzică şi culori, cu sunetele fremătătoare ale paşilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan şi efervescent. Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mână. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristeţea, nostalgia, iertarea...
Pe 19 februarie, vă aşteptăm la "DOI DINTRE NOI" - un altfel de love-story, fără cuvinte siropoase şi declaraţii înfierbântate, o poveste rostită numai cu trupul, în ritmuri de flamenco, muzică simfonică şi fado. Doi oameni - Ana Pepine, Paul Cimpoieru - și un spectacol care seamănă cu o şoaptă sau cu un vis.
Evenimente prezentate de COMPANIA DAN PURIC / producător: ART & EVENTS MANAGEMENT
Ambele spectacole vor avea loc la Teatrul de Marionete, orele 19.00.

Compania Dan Puric: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ștefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Man
Regia, scenografia: Toți cinci / Doi dintre noi
Costume: Wilhelmina Arz
Muzica: Ilina Pepine

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro