Stire

S?mbătă se adună deşeurile echipamentelor electrice din Vlaicu, Bujac şi Gai

20.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Mâine, arădenii au ocazia să-şi trimită electrocasnicele pe care nu le mai folosesc la reciclat. Primăria Municipiului Arad şi SC Remat SA organizează, sâmbătă, în cartierele Aurel Vlaicu, Bujac şi Gai o acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice.

În acest scop, în cartierele menţionate vor fi amplasate containere speciale inscriptionate SC REMAT SA, după cum urmează: în GAI - pe str. Dunării, lângă biserică, în BUJAC - pe str.Trotuşului, iar în zona UTA - pe str. Bumbacului. 
De asemenea, colectarea se va face de la blocuri şi locuinţe individuale. Locuitorii pot depozita aparatura electrocasnică şi electrică uzată în faţa imobilelor, de unde vor fi ridicate de operator între ora 8 şi ora 16.
Până acum, Polaris era cea care făcea această colectare, însă deşeurile de acest gen ajungeau tot la Remat, aşa că s-a decis să acţioneze pe teren tot Remat-ul, care are autorizaţie de reciclare.
Dacă anul trecut de la Bucureşti se hotărâse ca această colectare să aibă loc săptămânal, în fiecare sâmbătă, anul acesta s-a renunţat la această idee neproductivă. Se pare că deşeurile erau prea puţine pentru resursele umane şi materiale care se consumau.

Sursa: Observator.info

Autor: (D.M.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro