Stire

Există şi arădeni mulţumiţi de felul cum au fost trataţi ?n Spitalul Judeţean

20.02.2009 ⋅ 0 comentarii

În contextul în care neregulile din spitale ies la iveală constant, iar medicii sunt acuzaţi de neglijenţă, există şi pacienţi sau aparţinători care doresc să mulţumească celor care i-au vindecat şi care, în unele cazuri ,le-au acordat încă o şansă la viaţă.

Una dintre aceste persoane este Codruţa Dobrescu, o arădeancă care spune că „în aceste zile, în care am impresia că se desfăşoară o adevărată campanie împotriva medicilor din România, vă informez că în România există doctori profesionişti, adevăraţi oameni minunaţi.”
Codruţa a ajuns în spital alături de mama ei, în vârstă de 81 de ani, în urma unui accident rutier şi declară că în momentul în care a ajuns la UPU: „urgent, şi fără ezitare, s-au făcut toate testele necesare. Medicii de gardă au cooperat şi conlucrat în mod pozitiv, constructiv fără a ţine seama de faptul că nu aveam poşeta la mine”.
La fel de recunoscători medicilor arădeni din cadrul Spitalului Judeţean sunt apropiaţii unui bărbat care a ajuns pe patul secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă, în comă, în urma unei afecţiuni cerebrale foarte grave. Datorită tratamentului corect şi a muncii întregului colectiv, începând de la medici până la infirmiere, după două luni şi jumătate de îngrijiri, bărbatul a ieşit din comă. În momentul de faţă se află tot internat în spital, însă curând va părăsi unitatea medicală. Chiar dacă trebuie să urmeze un program de recuperare, pacientul va face prima dată un popas acasă, ceea ce cred medicii îl va ajuta cel puţin psihic.

Sursa: Observator.info

Autor: Ana Maria Cantea ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro