Stire

Bibarţ ?şi ?ncepe activitatea abia la ?nceputul săptăm?nii viitoare

20.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Miercuri, Guvernul a emis hotărâri conform cărora Gavril Popescu şi-a încetat raportul de muncă în calitate de prefect al Aradului, cu acordul părţilor, iar Călin Bibarţ îşi poate exercita, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect.
Ieri, Bibarţ ne-a declarat că nu a mers încă la sediul Prefecturii, pentru a-şi ocupa postul la propriu: „Trebuie să respectăm legea. Întâi se publică în Monitorul Oficial, apoi are loc învestirea oficială şi depunerea jurământului. Trebuie să vină cineva de la Bucureşti pentru toate acestea. Probabil o să vină cineva care să se ocupe de mai multe judeţe din zonă pentru acest lucru. Cred că acest lucru s-ar putea întâmpla la începutul săptămânii viitoare”.
Călin Bibarţ are 37 de ani, iar ca profesie este inginer silvic. A absolvit Facultatea de Silvicultură în 1996 şi Facultatea de Drept în 2004, iar în 2005 a terminat un masterat în administraţie publică. În ultimii ani, a fost şeful Ocolului Silvic Lipova. În PD a intrat în 1997, iar luna trecută a renunţat la calitatea de membru de partid, pentru că a fost propus de PD-L pentru funcţia de prefect. Soţia noului prefect este directorul Zonei Libere Arad-Curtici, Cristina Bibarţ.

Sursa: Observator.info

Autor: (D.M.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro