Stire

Au furat un TIR de pe centura Aradului!

20.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Joi, la aproximativ o oră după miezul nopţii, şoferul unui TIR înmatriculat în Ungaria i-a alertat pe poliţiştii arădeni, cărora, disperat, le-a povestit că a fost atacat şi apoi forţat să-şi abandoneze autocamionul. Atacul s-a produs miercuri seara, la ora 20.30, pe şoseaua de centură a municipiului Arad. Şoferul TIR-ului marca Renault Magnum a oprit într-un refugiu, pe centura Aradului, pentru a se odihni. Imediat, în spatele său au oprit două autoturisme Dacia, Logan şi Break, din care au coborât mai multe persoane. Conducătorul TIR-ului a fost intimidat, fără să fie agresat, şi îndemnat să urce în Dacia Break. În ciuda faptului că s-a împotrivit, n-a reuşit să-i convingă pe necunoscuţi să fie lăsat în pace. Maşina în care a fost obligat să urce s-a pus în mişcare, iar una dintre persoanele care l-au atacat, a preluat volanul TIR-ului, încărcat cu câteva tone de ciocolată.
Cetăţeanul maghiar a fost obligat să se stea culcat pe bancheta din spate a Daciei Break, pentru a fi în imposibilitatea să-şi urmărească TIR-ul ori să realizeze unde este dus. A fost lăsat să coboare în câmp, pe raza localităţii Toc, după care a parcurs, pe jos, drumul până la Poliţia din Săvârşin.
TIR-ul marca Renault Magnum de culoare roşie, cu numărul de înmatriculare XVX-096, este dat în urmărire în ţară, precum şi la punctele de trecere ale Frontierei.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro