Stire

Public numeros la ?Viţa de Vie? şi spectatori puţini la ?Trupa Veche?

23.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Concertul de vineri seara al formaţiei „Viţa de Vie” în Club Flex a avut un real succes în rândul arădenilor, care au fost prezenţi într-un număr foarte mare la eveniment, încă de la ora 20. Deşi concertul trebuia să înceapă la ora 22, membrii formaţiei s-au lăsat aşteptaţi mai bine de jumătate de oră, dar asta nu i-a descurajat pe cei prezenţi, care au scandat numele trupei minute în şir. „Varză”, „Sunetul mai tare” sau „Basul şi cu toba mare” sunt doar câteva din melodiile care au fost incluse în concertul care a durat aproape două ore.

Cu toate că sonorizarea nu a fost tocmai pe măsura aşteptărilor şi, la un moment dat, aerul a devenit irespirabil,  publicul nu a ţinut cont de asta, ba mai mult, s-a înghesuit în faţa scenei pentru a cânta alături de Adrian Despot şi trupa sa.
Al doilea concert care a avut loc în Club Flex este cel susţinut sâmbătă de „Trupa Veche” , care, spre deosebire de cel al „Viţei de Vie” a adunat un număr foarte mic de spectatori, care, în parte parte, au fost prezenţi la eveniment din curiozitate sau, poate, nostalgie pentru formaţia „Vama Veche”. Deşi toată lumea se aştepta ca în formaţie să fie şi o prezenţă feminină, aceştia şi-au făcut apariţia pe scenă fără... solistă. După cum se aştepta toată lumea melodiile din concert au fost majoritatea preluate din vechea formulă, deja cunoscută publicului. Membrii formaţiei au încercat să facă atmosferă dar, ce-i drept nu prea au reuşit, publicul simţind, din plin, lipsa lui Tudor Chirilă, a cărui imagine a fost şi va fi asociată mereu cu trupa „Vama Veche”, mai ales dacă vorbim de „Vara asta”, „Vama Veche”, „Hotel Cişmigiu” sau „Nu am chef azi”.

Sursa: Observator.info

Autor: Corina Huţan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro