Stire

Actorul Ion Costea a plecat dintre noi

23.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Dimineaţa zilei de ieri l-a răpit şi l-a dus la ceruri pe Ion Costea, cel care a slujit scena teatrului din Arad zeci de ani, numele său fiind legat de roluri de referinţă ale teatrului din Arad. Iubit de public, admirat de cei care iubesc arta teatrală, Ion Costea a fost unul dintre actorii care, prin munca şi talentul său, au înnobilat scena.
Pentru colectivul teatrului din Arad, dispariţia lui Ion Costea reprezintă o pierdere imensă. În paralel cu studiul actoriei, Ion Costea a studiat şi dreptul, fiind, în ultimii ani, juristul instituţiei de cultură. Dar, niciodată, el nu a renunţat la marea sa dragoste – teatrul – fiind prezent în spectacole importante ale teatrului din Arad şi după pensionare. Ion Costea a plecat mult prea repede dintre noi. Zâmbetul său va lipsi tuturor, vorbele sale de duh vor răsuna mereu în mintea celor care i-au fost aproape iar dragostea sa pentru teatru va respira pentru totdeauna în scena arădeană.
Trupul neînsufleţit va fi depus în această seară, în jurul orei 22,00, în foaierul central al Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad, pentru ca cei care l-au iubit şi admirat să îi poată aduce un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 15, la Cimitirul Eternitatea.

Sursa: Observator.info

Autor: (C.H.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro