Stire

Adrian Abrudean: ??n sezonul viitor suntem favoriţi la promovare?

24.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Tehnicianul de la CS Ineu recunoaşte că are la dispoziţie cel mai bun lot de când antrenează

- Aţi stat zece zile la Moneasa. Cum au decurs pregătirile?
- Pregătirile au decurs foarte bine. Am avut parte de multă zăpadă la Moneasa. Sunt foarte mulţumit de cum au răspuns băieţii la antrenamente. Sunt, în general, mulţumit de toate aspectele din cantonament. Mă refer la condiţii de hrană, vitaminizare, cazare şi de antrenament. Nu ne-a lipsit nimic.
- Crezi că e o problemă că aţi început mai târziu cantonamentul?
- În acest cantonament nu am pus baza exclusiv pe pregătirea fizică, pentru că aceasta am făcut-o la Ineu. Am venit puţin cam târziu în cantonament, este adevărat. Mai avem însă timp la dispoziţie pentru că noi stăm prima etapă. Mai avem două săptămâni să ne punem la punct cu celelalte aspecte. Sperăm să se finalizeze şi problema jucătorilor de la Sebiş.
- Care au fost plusurile în acest cantonament?
- În primul rând că am fost împreună într-un cantonament, pentru că lotul a suferit modificări destul de mari. Sunt aproape zece jucători noi la echipă. Ne-a prins foarte bine, deoarece, după o pregătire foarte solicitantă făcută la Ineu, i-am avut pe băieţi sub supraveghere, au putut să se odihnească, să ne împrietenim să fim o adevărată familie ceea ce doresc să facem la echipă.
- Au venit mulţi fotbalişti noi la echipă. Crezi că ai cel mai bun lot de când antrenezi la Ineu?
- Da. Eu mi-am dorit foarte mult şi îmi doresc ca aceşti băieţi să vină la Ineu. Am numai cuvinte la laudă la adresa lor, m-au impresionat modul lor de a se pregăti şi categoric că dacă vor fi rezolvaţi cred că aş avea cel mai bun lot de când sunt la Ineu. Cred că vom face o figură frumoasă în acest retur, dacă jucătorii de la Sebiş vor fi rezolvaţi.
- Nu crezi că e o presiune pe umerii tăi cu acest lot?
- Nu consider că am o presiune. Eu mi-am dorit acest lot de jucători. Poate am trecut şi peste conducere, deoarece preşedintele era plecat în vacanţă. Pot să spun că eu mi-am făcut acest lot. Îmi place să am un lot valoros, mai ales că în tur eram destui de puţini. Dacă era acest lot în tur aveam cel puţin nouă puncte mai mult.
- E momentul să visaţi mai mult?
- Dacă se rezolvă aceste transferuri sunt foarte sigur că vom face o treabă foarte bună şi vom termina în primele patru echipe ca să nu spun mai mult.
- Dacă o să ai la dispoziţie acest lot şi în campionatul viitor, crezi că CS Ineu e o candidată la promovare?
- Eu mi-aş dori acest lucru. În primul rând vreau să pregătesc echipa pentru acest retur. Normal că îmi doresc şi rezultate imediate dar, am mai spus şi în alte rânduri, în acelaşi timp mă gândesc şi pe un termen mai lung. Mă gândesc că dacă vom avea continuitate în pregătire anul viitor putem să visăm la ceva frumos.
- Pe cine vezi luptând la promovare în actualul sezon?
- În actualul sezon, după ce am văzut în tur, pe Mehedinţi, Poli II, Vânju Mare şi Fortuna Covaci. Acestea stau destul de bine şi din punct de vedere financiar.
- Pe Gloria nu o vezi luptând la promovare?
- Sincer? Nu am văzut-o acum pe Gloria cum joacă cu noile achiziţii, doar ce am citit în presă. Mă bucur că oamenii din Arad vor să investească acolo, dar nu cred că au mari şanse la promovare. Mi-aş dori să promoveze, nu e nicio problemă.
- Ce jucători te-au impresionat în actuala pregătire de iarnă?
- Este foarte greu să dau nume. Toată lumea s-a dăruit şi a încercat să facă ce le-am cerut. Am avut şi norocul de a nu avea accidentări. Este un lucru foarte important. Se vede concurenţa şi mă bucur că jucătorii experimentaţi au fost un exemplu pentru cei mai tineri.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro