Stire

Rada, juniorul favorit pentru titularizare la UTA

03.03.2009 ⋅ 0 comentarii

UTA deţine, în acest moment, şapte juniori în lotul lărgit: portarul Bodea, fundaşii Tau şi Draia, mijlocaşii Rada şi Boldor şi atacanţii Budur şi Goldiş. Având în vedere obligativitatea folosirii unui junior pe tot parcursul meciurilor oficiale, se pune problema pe cine vor folosi tehnicienii Bătrânei Doamne. Teoretic, cele mai mari şanse le are Rada, un mijlocaş care în tur a evoluat pentru CFR Timişoara. Transferat în vara anului trecut de la Atletico Arad la CFR Timişoara, Rada a ajuns acum la UTA.
Portarul Bodea încă n-a împlinit 16 ani şi, teoretic, are şanse foarte mici să fie folosit, având în vedere că există soluţia Marius Mârne, unul dintre puţinii jucători rămaşi în lot faţă de prima parte a campionatului. Ceilalţi juniori de care dispune UTA acum sunt total lipsiţi de experienţă la nivel de seniori, cu un plus pentru Tau şi Goldiş, care în prima parte a sezonului s-au antrenat constant cu prima echipă a Bătrânei Doamne. Ceilalţi, Draia, Boldor şi Budur au fost cooptaţi acum în lot de la echipele de juniori ale clubului utist.
Puie e sub contract cu UTA, dar e tot dispărut
Utiştii ar mai fi trebuit să beneficieze de un junior, Puie, dar acesta este în continuare dispărut. Evident, dispariţia lui Puie de la antrenamentele UTA-ei sunt legate de către toată lumea de Ionuţ Chirilă. Oricum, Puie este sancţionat pentru absenţele sale, în acest moment adunând amenzi considerabile având în vedere veniturile sale la UTA. În plus, Puie nu este nici jucător liber de contract şi nici n-a obţinut vreun act din partea grupări arădene în baza căruia să se poată antrena cu alte formaţii.

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro