Stire

Sorin Cirţi a fost numit ieri, oficial, director executiv la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad

03.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Sorin Cirţi a fost numit ieri director executiv la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad. La ceremonia de investire au participat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţan Arad, Călin Bibarţ, prefectul Aradului dar şi o serie de reprezentanţi ai oficiilor fiscale din municipiu şi judeţ.
Decizia de numire a noului director a fost luată vineri printr-un ordin semnat de Gheorghe Pogea, ministrul Finanţelor Publice şi de Sorin Blejnar, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Fostul director executiv, Petru Haş va ocupa funcţia de director executiv adjunct – Activitatea de metodologie şi administrare a veniturilor statului iar Camelia Dogaru a fost numită tot director executiv adjunct, dar pentru Activitatea de inspecţie fiscală din cadrul DGFP Arad.

Sorin Cirţi a adresat, în timpul festivităţi de numire, câteva cuvinte pentru angajaţii din subordinea sa, spunând că „atâta timp cât se vor îndeplini toate atribuţiile şi sarcinile de serviciu, veţi găsi, cu siguranţă sprijin şi înţelegere la mine. Sunt în această perioadă şi probleme, ţinând cont de criza financiară cu care se confruntă ţara, cărora trebuie să le acordăm o atenţie sporită. Ne vom ghida după principiul competenţei şi a profesionalismului.”

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro