Stire

Numărul candidaţilor pentru primăria Pecica este ?n creştere

04.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Lupta pentru câştigarea fotoliului de primar al oraşului Pecica, eliberat din 30 noiembre de către actualul deputat Iustin Cionca, nu se va da doar în patru, între candidaţii deja cunoscuţi. Din informaţiile noastre, pe lângă Petru Antal (PDL), Bölöni Gyorgy (UDMR),  Francisc Câmpan (PNL) şi Gheorghe Sabău (PSD), se vor mai înscrie în cursa electorală de la Pecica şi Mircea Borza (Partidul Conservator), Nagy Istvan (Partidul Civic Maghiar) şi Stanislav Ribovici (independent).
Pregătirile pentru scrutinul din data de 29 martie au început deja la Pecica, de joi începând candidaţii fiind aşteptaţi să-şi depună dosarul la Biroul Electoral din Pecica. Preşedintele biroului este judecătorul Florentin Vlad, locţiitor fiind Ionel Creţu. Ultima zi de depunere a candidaturilor este luni, 9 martie, campania electorală urmând să înceapă pe data de 14 a acestei luni. Numărul de şapte candidaţi nu este încă sigur, judecătorul Vlad spunând că până luni ar mai putea apărea şi alte nume.
Mircea Borza, candidatul conservator pentru primăria Pecica, spune că nu s-a luat în considerare în niciun moment susţinerea candidatului PSD, Gheorghe Sabău. Principalele probleme pe care Borza ar dori să le rezolve în Pecica, ar fi legate de infrastructură şi de cheltuirea eficientă a banilor publici. „Mă voi ocupa de infrastructura din Pecica, de drumuri, canalizare şi apă. Probleme mari din acest punct de vedere sunt şi în satul Turnu, o localitate emblemă pentru ţară şi unde nu s-a făcut absolut nimic. De asemenea, voi avea grijă ca bugetul să fie folosit în proporţie de sută la sută”, a mai spus conservatorul Borza. Decizia de a candida îi aparţine, nefiind influenţat de partid. „Important este să faci ceva pentru comunitatea în care locuieşti”, este motto-ul lui Mircea Borza, datorită căruia a decis să candideze.

Sursa: Observator.info

Autor: Lucian Cozma ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro