Stire

Costume şi accesorii pentru bărbaţi la preţ de producător

06.03.2009 ⋅ 0 comentarii

De câteva săptămâni, la Etajul II al Centrului Comercial Ziridava, în magazinul Man’s Style Fashion puteţi achiziţiona articole vestimentare pentru bărbaţi, moderne şi de calitate, la preţ de producător. Proprietarul magazinului, Cristian Şiclovan produce îmbrăcămintea în fabricile sale din Satu Mare şi din Sibiu.
„Am deschis acest magazin din considerentul de a oferi produsele fabricate de noi fără adaosurile comerciale practicate de magazinele partenere. Tot ce avem în magazin se vinde la preţ de producător”, ne explică Cristian Şiclovan, proprietarul magazinului.
De peste cinci ani, familia Şiclovan şi-a deschis propria afacere, o societate comercială axată pe producţia de haine. „Am început să fabric haine în anul 2004, dar erau doar pentru export. Un an mai târziu ne-am hotărât să distruibuim marfa noastră şi în ţară, la diferite magazine. De la sfârşitul anului 2006 eu şi soţia mea am hotărât să ne dezvoltăm propria reţea de magazine. Acesta din Arad este al cincilea, celelalte fiind în Bucureşti, Focşani şi Suceava”, ne spune Şiclovan.
În magazinul din Ziridava se pot achiziţiona produse, exclusiv pentru bărbaţi, de la costume, sacouri, pantaloni, până la paltoane şi jachete. Cămăşile şi accesoriile - curelele, cravatele - sunt fabricate de alte societăţi româneşti cu care proprietarii magazinului au încheiat un parteneriat.
„De la sfârşitul anului trecut, am început să ne axăm pe o linie pentru bărbaţii „bussiness”, adică costume care se adresează în special bărbaţilor de afaceri. Această idee ne-a venit din cauza cerinţelor magazinelor din Italia care importă marfa noastră. Acolo se poartă foarte mult acest gen de costume”, explică proprietarul.
Cu siguranţă orice bărbat îşi poate găsi un costum după bunul său plac, aici, oferta variind de la costumele clasice la cele moderne, din diferite materiale şi culori.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro