Stire

Robert Negoiţă: ?Ne interesează să investim ?n oraşele mari, iar Aradul este un oraş mare?

06.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Prezent în Arad cu ocazia înfiinţării filialei arădene a Ligii Tinerilor Întreprinzători Social-Democraţi, deputatul PSD, Robert Negoiţă, a anunţat că grupul de firme administrat de către fratele său intenţionează să investească în oraşul nostru, în domeniile hotelier şi mass-media. „Personal nu mai fac bussines, tot trustul meu pe care l-am creat a fost preluat de fratele meu care este un foarte bun manager. Nu ştiu să existe concret un plan de investiţii pentru Arad, ar trebui să îl întrebaţi pe fratele meu. Însă pot să spun că trustul nostru hotelier este interesat să investească în oraşele mari, iar Aradul este un oraş mare”, a declarat deputatul Robert Negoiţă despre intenţiile companiilor pe care le deţine, de a investi în oraşul nostru.

Social-democratul Robert Negoiţă şi-a prezentat şi mesajul politic în faţa tinerilor întreprinzători arădeni. „În economie, întreprinderile se lovesc de anumite probleme reale. Eu, ca şi om de afaceri m-am implicat pentru că cei care contribuie la bugetul de stat, trebuie şi ei ajutaţi şi stimulaţi. Oamenii de afaceri sunt motorul economiei”, apreciază Negoiţă. El nu s-a sfiit să critice Guvernul Boc, în care participă şi partidul său, spunând că „nu se poate să iei o decizie, să arăţi că ai crede în ea, pentru ca apoi să o abrogi peste două zile”. Această referire a fost făcută la persoana premierului Emil Boc, cel care s-ar afla „într-o poziţie ingrată”, având de ascultat şi de specialiştii din Guvern, „pentru că experienţa lui managerială provine strict din Primărie”, dar şi de preşedintele Traian Băsescu. Cu toate acestea, Robert Negoiţă spune că Guvernul Boc va rezista patru ani la guvernare, deoarece şi cel precedent a făcut-o în condiţii politice mult mai grele.

Marius Lazăr a discutat cu Robert Negoiţă despre UTA!
Se pare că destinul Bătrânei Doamne nu este lipsit de interes pentru politicienii arădeni. Negoiţă a dezvăluit faptul că a purtat o discuţie cu preşedintele PSD Arad, Marius Lazăr, despre posibilitatea ca Negoiţă să vină la UTA, din poziţia de investitor. Negoiţă nu a spus la ce concluzii s-a ajuns. „Nu vă ascund, vă spun în premieră ca acum mai bine de o lună jumăte am avut o discuţie cu Robert Negoiţă. După cum ştiţi, fratele dânsului manageriază activitatea firmei lor, iar eu voi continua să am discuţii cu fratele său pentru identificarea unor soluţii în vederea relansării echipei UTA”, este declaraţia lui Marius Lazăr.

Sursa: Observator.info

Autor: Lucian Cozma ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro