Stire

Şi hoţi şi proşti: au furat o maşină şi au călcat acceleraţia, fiind prinşi de... radar

09.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Poliţia i-a urmărit cu focuri de armă pe tinerii din Vinga care după ce au furat maşina s-au crezut bărbaţi adevăraţi, au apăsat pedala de acceleraţie şi au trecut în viteză pe lângă radar. Şoferul a reuşit să dispară, dar este dat în urmărire

Ghinion pentru patru tineri care au furat o maşină şi au fost descoperiţi de poliţişti datorită radarului. Băieţii, din Vinga, au furat un autoturism parcat pe o stradă din Aradul Nou, după care au plecat spre Timişoara. Nu au ţinut cont de limita de viteză şi au fost interceptaţi de radarul poliţiştilor din Timiş. Agenţii au făcut semn şoferului să oprească, însă acesta speriat că vor fi descoperiţi a mărit viteza în speranţa că vor reuşi să scape. Au fost urmăriţi şi poliţiştii au tras focuri de avertisment. Şoferul a oprit maşina, a sărit de la volan şi a fugit, dar cei trei pasageri au fost interceptaţi.
Cel mai surprins a fost proprietarul autoturismului, care s-a trezit ieri dimineaţă cu poliţiştii la uşă, aceştia spunându-i că i-au recuperat maşina, când el habar nu avea că i-a fost furată. Cercetările continuă pentru prinderea şoferului. Ceilalţi trei sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Sursa: Observator.info

Autor: (AMC) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro