Stire

Final liniştit de sezon regulat pentru BC ICIM

10.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Duşul rece de la Sfântu Gheorghe era oricum în grafic, având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două echipe, astfel că ICIM-ul abordează finalul de sezon regulat în linişte, locul patru fiind asigurat

ICIM-ul nu a reuşit, în ciuda eforturilor, să evite o înfrângere la scor în meciul de la Sfântu Gheorghe, diferenţa de valoare dintre cele două echipe dar şi prestaţia slabă a majorităţii jucătoarelor ducând la un eşec de altfel previzibil. După o primă repriză bună, în special în faza de apărare, arădencele au cedat clar după pauză, antrenorul Dan Moraru punând căderea aproape totală a echipei sale, în ultimele două sferturi, şi pe seama atmosferei de saună din sala „Szabo Kati”: „Nu se putea respira aproape deloc în sală, era foarte greu de jucat. Sfântu Gheorghe se antrenează zilnic şi joacă în această sală, cu siguranţă că e un avantaj pentru ele. Oricum, a fost o diferenţă de valoare între cele două echipe, nu putem nega acest lucru”, spune managerul Marcel Urban. A fost şi o confruntare interesantă între senegalezele celor două echipe, Diatta de o parte, Sene şi Kine de cealaltă, un alt aspect important de amintit fiind faptul că gazdele au mizat pe doar şase jucătoare, fără să li se ofere o şansă şi celorlalte componente ale lotului, aşa cum s-a întâmplat în tabăra ICIM-ului.

ICIM-ul va întâlni Govora sau Satu Mare în sferturile de finală
Aruncând o scurtă privire pe clasament şi pe programul ultimelor patru etape, lucrurile sunt tranşate în mare măsură în careul de aşi, Târgovişte, Alexandria, Sfântu Gheorghe şi ICIM, exact în această ordine, urmând să încheie pe primele patru locuri sezonul regulat. Govora şi Satu Mare îşi dispută poziţia a cincia, o confruntare care interesează indirect şi echipa arădeană, ţinând cont de faptul că în sferturile de finală, primul tur din play-off, ICIM întâlneşte ocupanta locului cinci. Astfel, meciul de sâmbătă cu formaţia din Satu Mare este unul foarte interesant. O victorie a arădencelor clarificând lucrurile în privinţa viitoarei adversare pentru ICIM în sferturi. Oradea, Clujul, Craiova şi Rapid sunt cele patru formaţii care îşi dispută ultimele două poziţii calificante în play-off. Urmează pentru ICIM o săptămână liniştită, „galben-albastrele” urmând să pregătească cu atenţie ultimul meci important al sezonului regulat, cel cu CSM Satu Mare.

Sursa: Observator.info

Autor: Sorin Haut ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro