Stire

ACTUALIZARE - UTA: scurt-circuit inexplicabil deocamdată

10.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Lucrurile se precipită din nou în curtea Bătrânei Doamne. Revenirea în campionat este urmată acum de noi complicaţii, legate tot de vechile datorii, către jucători. Pe adresa clubului a sosit un act din partea FRF, prin care arădenii sunt informaţi că trebuie să-i achite 48.000 de euro lui Radovanovic, până miercuri, la ora 0. Altfel, UTA nu va fi programată pentru meciul cu Mi-nerul Lupeni.
În plus, ar mai fi necesari circa 30.000 de euro pentru plata altor restanţe urgente, tot către foşti jucători, în caz contrar, marţi şi miercuri, urmând alte decizii de neprogramare. Per total, oficialii utişti au negociat cu toţi foştii jucători, necesarul fiind de 170.000 de euro. Cu aceşti bani, UTA n-ar mai avea probleme cu neprogramările din cauza jucătorilor până la finalul sezonului.
Problema este că a apărut un scurt-circuit, un blocaj, ceva ce nimeni nu-şi poate explica deocamdată, pe relaţia conducerea clubului - finanţator. Fără să fie oficializată, revenirea omului de afaceri Sandu Ion alături de UTA, într-un fel sau altul, este clară, însă nu se cunosc motivele scurt-circuitului care generează acum problemele. Peste toate, şi Ionuţ Popa dă semne de slăbiciune, el fiind tot mai decis să accepte pregătirea echipei numai după ce se elimină problemele majore din club. Luni n-a participat la şedinţa de pregătire, însă le-a lăsat secunzilor săi programul. 

ACTUALIZARE

Se pare că situaţia se remediază, încet-încet, în sensul că Ionuţ Popa va conduce antrenamentele de marţi, programate la ora 11, pe stadionul UTA, şi la ora 17, pe terenul Şega (meci test cu o echipă de juniori). Sunt semnale că în două-trei zile lotul va fi completat cu 2-3 jucători sârbi, ceea ce înseamnă că problemele se pot depăşi.

Sursa: Observator.info

Autor: (S.Ş.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro