Stire

Puşi la colţ după o victorie!

16.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Deşi au câştigat destul de clar în faţa Metrorexului, este adevărat în urma unei evoluţii mai puţin convingătoare, rugbiştii arădeni au fost criticaţi extrem de dur, la final, de antrenorul Ovidiu Şerban

Înşiraţi ca la o execuţie şi certaţi mai ceva ca şi după un eşec, de asta au avut parte rugbiştii arădeni, atât în pauza cât şi la finalul partidei de sâmmbătă, cu Metrorex Bucureşti, câştigată cu 39-8! “Nu vă e ruşine, cum puteţi să jucaţi în halul ăsta?!”, cam acesta a fost, în mare, mesajul exigentului antrenor Ovidiu Şerban, foarte supărat pe atitudinea şi prestaţia echipei sale. Antrenorul celor de la C.S. Universitatea “Aurel Vlaicu” a stat cu gura pe elevii săi tot meciul, arbitrul clujean Radu Sabău, care nu a scăpat nici el de furia tehnicianul echipei universitare, având chiar o idee...simpatică: “Ovidiu, o să îţi luăm o portavoce, să te audă băieţii şi mai bine.” Ceva mai relaxaţi şi mai puţin concentraţi ca de obicei, arădenii au evoluat sub potenţialul lor obişnuit, aspect semnalat rapid de Şerban, care i-a executat verbal, fără milă, pe jucători. Chiar şi aşa, jocul a curs într-un singur sens, problema câştigătoarei fiind tranşată încă din prima repriză, când “studenţii” au şi reuşit patru eseuri. După ce şi-a asigurat şi punctul bonus ofensiv, echipa gazdă a redus motoarele după pauză, iar eseurile reuşite pe final de meci nu l-au putut “îndulci” pe Şerban, care a fost extrem de critic cu echipa sa: “Sunt foarte supărat, nu jucăm ceea ce trebuie. Avem foarte mult de muncit în continuare. Le-am atras atenţia înaintea meciului că nu va fi uşor, dar nu au înţeles, cu această mentalitate nu vor ajunge departe. Nu sunt perspective de progres în vederea barajului de promovare, sunt îngrijorat din punctul ăsta de vedere.”

“Executaţi” de Ovidiu Şerban, după o prestaţie ştearsă, fără strălucire
Punctele “studenţilor” au fost aduse de Stoichiţă (2), Strună (2), Stoica, Grindei şi Purice – eseuri şi Vlad (2) – transformări, în timp ce pentru gazde şi-au trecut numele pe lista marcatorilor Costache, cu un eseu şi Borz, cu o lovitură de pedeapsă transformată. Ovidiu Şerban, care nu a putut conta pe Lemnaru şi Ţăruş, convocaţi la loturile naţionale şi Sălăvăstru, accidentat la genunchi, a trimis pe teren următoarea formulă: Chiroiu, Bîtea, Năcuţa, M. Catargiu, G. Catargiu, Crestici, Stoica, Grindei, Podea, Vlad, Strună, Stoichiţă, Bordea, Gal, Floroiu. Au mai jucat Floruţ, Buzea, Hîncu, Purice, Gobjilă, Dîngă şi Bălan. Tot în etapa a 12-a a seriei de vest din cadrul Diviziei A, Ştiinţa Petroşani a câştigat clar la Târgovişte, scor 58-3. În clasament, C.S. Universitatea “Aurel Vlaicu” rămâne lider autoritar, cu 49 de puncte, urmată de Petroşani şi Metrorex, cu 27, respectiv 21 de puncte.

Sursa: Observator.info

Autor: (S.H.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro