Stire

?Direcţia 5? aniversează majoratul şi alături de publicul din Arad

17.03.2009 ⋅ 0 comentarii

În 24 martie, de la ora 19, Direcţia 5 va susţine un concert în Sala Mare a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad. “Aniversare”  este cel mai nou album al fomaţiei, fiind sărbătoriţi 18 ani de activitate. Aceasta este încă o dovadă că Direcţia 5 este una dintre cele mai longevive formaţii în ceea ce priveş-
te topul preferinţelor publicului din România, reuşind să se reinventeze mereu. Bazele trupei au fost puse de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoş Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce) şi Vlaicu Giurgea (chitară). Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, electronic-rock, pop-rock, instrumental.
Primul single promovat de pe noul material discografic “Aniversare” este piesa „În niciun caz”. Fanii trupei vor avea parte de o surpriză de proporţii în momentul în care vor asculta melodiile de pe noul album, care cuprinde piese lente, dar şi dinamice, unele melodii mergînd chiar către jazz, iar altele către muzica progresivă. Pentru realizarea materialului discografic „Aniversare”, componenţii trupei „Direcţia 5” au colaborat cu mai mulţi instrumentişti, printre aceştia numărîndu-se şi saxofonistul Flavius Teodosiu.
Biletele pentru concertul de săptămâna viitoare pot fi cumpărate de la agenţia teatrului arădean la preţul de 40 de lei, indiferent de locul ocupat în sală.

Sursa: Observator.info

Autor: Corina Huţan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro