Stire

Tupeu maxim pe strada Meţianu!

18.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Pe singura stradã pietonalã din municipiul Arad, strada Meţianu, singurii care au dificultãţi de deplasare sunt... pietonii. Pe trotuar nu pot merge, pentru cã maşinile parcate de o parte şi alta a strãzii obtureazã tot accesul. Nici pe mijlocul drumului nu se pot însã deplasa, pentru cã şi acolo parcheazã tot maşini. 

Care maşini, de altfel, dacã ar fi respectat indicatorul „Accesul interzis” nici nu ar avea ce cãuta deloc pe strada Meţianu! Cã nu se întâmplã aşa o ştie tot Aradul, iar poliţia rutierã, copleşitã de traficul imposibil din oraş, nu are timp sã facã ordine şi pe str. Meţianu. Nici mãcar poliţiştii comunitari nu poposesc prin zonã, deşi numai din amenzile împãrţite aici într-o sãptãmânã bugetul instituţiei s-ar putea rotunji cu o sumã echivalentã fondului de salarii pe o lunã întreagã!

Desigur, pentru cã strada este pietonalã, nu sunt nici parcometre, deci proprietarii maşinilor sunt într-o ilegalitate totalã. Cine trece pe str. Meţianu poate constata (dacã are loc sã treacã pe stradã) ce înseamnã, în viziunea administraţiei locale, „Prima datã ordine!”

Sursa: Observator.info

Autor: (A. A.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro