Stire

Bogoșel ??ncurcat? de revenirile lui Bota și Nicolau

19.03.2009 ⋅ 0 comentarii

CS Universitatea Vasile Goldiș este neînvinsã de douã etape și va încerca sã treacã cu bine și peste runda cu numãrul trei. În Aradul Nou va sosi Drobeta Turnu Severin, grupare care are un alt obiectiv decât gruparea studențeascã. Trupa pregãtitã de Eugen Neagoe și-a fixat ca obiectiv promovarea, iar punctele puse în partida de sâmbãtã devin mai mult decât importante. „Știu cã ne așteaptã o partidã dificilã. Pentru noi toate meciurile se ajunțã a fi grele, având în vedere situația noastrã din clasament. Așa cum am spus și în etapele precedente și acum sunt convins cã putem obține cele trei puncte pus în joc. Trebuie sã abordãm meciul cu aceiași determinare ca în jocurile cu Mureșul Deva și Mechel Câmpia Turzii. Am la dispoziție un lot valoros cu care putem sã ne îndeplinim obiectiv de rãmânere în Liga a II-a”, spune Costel Bogoșel, care, cu siguranțã, va face schimbãri în formula de start. Dupã cum se cunoaște, Cãlin Bota și-a ispãșit cele patru etape de suspendare și poate intra din primul minut în teren, la fel ca și Nicolau, care a sta etapa trecutã. „Bota nu va lua locul nimãnui în teren. El are locul lui bine stabilit”, a spus Bogoșel, care-l va introduce din primul minut în linia medianã a echipei, acolo unde va face cuplu cu Ciprian Roșca. Altfel, lotul de
20 de fotbaliști va intra de astãzi în cantonament, urmând ca în ziua jocului antrenorul sã renunțe la doi jucãtori. „E liniște la echipã și sper sã fie așa și în continuare. E bãtãlie mare nu numai pentru un post de titular ci și chiar pentru a face parte din lotul pentru partida oficialã. Sper ca jucãtorii sã înțeleagã cã nu toți pot juca doar cei mai în formã”, a concluzionat tehnicianul de la CS Universitatea Vasile Goldiș.
Partida de sâmbãtã va fi arbitratã de Istvan Kovacs din Satu Mare, iar observator din partea Federației Române de Fotbal a fost delegat deveanul Grigore Macavei.

Drobeta, sigurã pe victorie
CS Universitatea va întâlni sâmbãtã o echipã „rãnitã”, care a obținut doar cinci puncte în primele etape, deși antrenorul Eugen Neagoe se aștepta la mult mai mult. Dupã ce a obținut prima victorie tocmai în etapa a treia a returului, antrenorul Drobetei Turnu Severin, grupare care vrea sã promoveze la finalul acestui sezon, recunoaște cã și-a dorit cel puțin douã succese în acest interval. „Atât eu, cât și jucãtorii, ne doream mai mult de cinci puncte din aceste trei jocuri. Din pãcate n-am câștigat în primele douã etape, în special meciul cu Universitatea Cluj, pe care
l-am dominat. Acum, sper sã continuãm șirul victoriilor. Nu mai vreau sã facem pași greșiți”, a declarat Neagoe, mulțumit totuși cã echipa preluatã în iarnã de la Iulian Mihãescu a rãmas cu șanse reale în lupta pentru promovare.  „Când am preluat echipa, Drobeta se afla la trei puncte de primul loc. Acum ne despart doar douã de liderul Unirea Alba Iulia, dar va trebui sã urcãm în clasament”, a completat tehnicianul de la Drobeta.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro