Stire

Taxe mai mari pentru permise şi ?nmatriculări

19.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Taxele de emitere a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare se majorează, începînd de vineri, 20 martie, a anunţat Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Ministerul Finanţelor Publice – Direcţia Generală Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate a emis, la solicitarea R.A. Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, avizul de preţ prin care, începând cu data de 20 martie, se modifică preţurile de eliberare a permiselor de conducere şi certificatelor de înmatriculare. Astfel, taxa pentru emiterea unui permise de conducere se modifică de la 50 de lei la 68 de lei, iar cea pentru un certificat de de înmatriculare va fi de 37 de lei, de la 30 de lei.
DRPCIV precizează că cei care au achitat contravaloarea permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare până la 20 martie şi care solicită emiterea acestor documente după această dată, vor achita diferenţa dintre preţurile vechi şi cele noi.
Noile preţuri au fost comunicate sediilor centrale ale BCR şi CEC, pentru transmiterea acestora unităţilor din teritoriu.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro