Stire

Alcool ?evaporat? chiar de la Combaterea Crimei Organizate!

20.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Sute de litri de alcool, în valoare de peste 100 000 de euro, care erau probe într-un dosar cu traficanţi, au dispărut de sub nasul poliţiştilor Biroului de Combatere a Crimei Organizate Timişoara. O parte ar fi ajuns în baruri săteşti din judeţul Arad.

În dosar sunt incriminaţi membrii unei reţele de traficanţi care au contrafăcut cantităţi enorme de alcool, distribuit, anii trecuţi, în mai multe judeţe din vestul ţării. Sutele de litri au dispărut în urmă cu câteva săptămâni dintr-un depozit situat în Chişoda, chiar vizavi de unitatea militară. Peste câteva zile, traficanţii de alcool trebuie să apară în faţa instanţei de judecată, iar probele incriminatorii lipsesc.

Comandantul BCCO Timişoara este cercetat de o comisie a Direcţiei de Control Intern din IGP. Alcoolul fusese confiscat în urmă cu trei ani, când poliţiştii BCCO descoperiseră o fabrică clandestină de alcool care aproviziona în special barurile de la sate din judeţele Timiş, Caraş şi Arad. Băutura contrafăcută era îmbuteliată artizanal, iar sticlele de plastic aveau lipite pe ele etichete şi timbre falsificate.

Sursa: Observator.info

Autor: Andrei Ando ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro