Stire

Orarul agenţilor economici de la Ştrand a fost prelungit p?nă la 1 a.m. ?n timpul săptăm?nii şi p?nă la 5 a.m. ?n weekend

11.04.2009 ⋅ 0 comentarii

Pentru că agenţii economici de la Ştrandul „Neptun” şi-au expus nemulţumirile în dezbatere publică, legate de aspectele care-i priveau în proiectul care va fi votat marţi în şedinţă extraordinară, iniţiatorii au decis să facă unele modificări. Astfel, s-a hotărât ca orarul de funcţionare al teraselor, cluburilor şi restaurantelor să fie prelungit până la 1 a.m. de luni până joi, până la 5 vineri şi sâmbătă, iar duminică până la ora 2. Cu toate acestea, muzica din spaţiile deschise trebuie oprită la ora 22. Totodată s-a prelungit orarul şi pentru zona bazinelor, de la ora 21 la ora 22, motivaţia fiind faptul că şi în această zonă mai sunt agenţi economici. 

Bruno Biringer a făcut două amendamente la proiectul său: şi însoţitorii persoanelor cu handicap să poată să achiziţioneze bilete şi abonamente cu reducere, iar agenţilor economici să li se extindă până la 1 mai perioada în care pot să-şi pregătească localurile.
În ceea ce priveşte tarifele de acces pentru cele două zone, acestea rămân neschimbate, adică 7,5 lei pentru  un bilet în zona I, 400 de lei pentru un abonament, respectiv 2,5 lei pentru un bilet de acces în zona agenţilor economici. Ce-i drept, la dezbaterea organizată la primărie nu a venit niciun cetăţean să se plângă de tarife.
La căsuţe s-a decis prelungirea actualelor contracte cu un an, până la stabilirea unor preţuri pentru cele trei tipuri de teren implicate.
Totodată, agenţii comerciali li se va da termen de o lună pentru instalarea unor contoare cu care să se stabilească consumul individual de energie electrică şi apă.
Pe ordinea de zi a şedinţei de marţi se mai află 19 proiecte, printre care PUZ-ul pentru terenul de sub fosta Fabrică de zahăr, precum şi scumpirea tarifelor percepute de Târguri Oboare Pieţe pentru cei care închiriază mesele.

Sursa: Observator.info

Autor: Dana Mirea ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro