Stire

EXCLUSIV ONLINE Geta Onu: ?Nu vreau scandal, nu vreau circ, nu vreau provocări. Să c?ştige echipa care este ?ntr-o formă mai bună?

17.04.2009 ⋅ 0 comentarii

Tensiunea din jurul meciului CSU "Goldiş" - UTA se amplifică. Preşedintele clubului CS Universitatea afirmă că are un respect deosebit faţă de jucătorii Bătrânei Doamne: "Mi-aş fi dorit ca meciul cu UTA să se dispute în ultima etapă"

Derby-ul cu UTA provoacă destule tensiuni în Aradul Nou, acolo unde CS Universitatea „Goldiş” pune la punct amănuntele întâlnirii. Dacă antrenorul Bogoşel are dureri de cap din cauza indisponibililor, conducerea CSU este în corzi din cauza faptului că urmează să primească vizita Bătrânei Doamne şi a suporterilor ei.
Geta Onu, preşedintele CSU "Goldiş", şi-ar fi dorit, după cum mărturiseşte, ca meciul cu UTA să fie programat în ultima etapă. Astfel, ar fi fost scutită de-o serie de probleme de care nu avea nevoie acum. "Îmi doresc să câştigăm, e firesc, dar e prea multă tensiune în jurul meciului cu UTA şi nu doresc să supăr pe nimeni. Vreau să fiu foarte bine înţeleasă de arădeni: Respect UTA şi îi respect suporterii! Nu am absolut nimic de împărţit cu jucătorii UTA-ei. Dimpotrivă, sunt admirabili pentru că au venit să pună umărul la salvarea echipei. Jos pălăria în faţa lor! Nu vreau nici un fel de polemică, nu am nevoie de discuţii şi tensiuni, nu vreau să se creadă că acţionăm împotriva UTA-ei ori a Aradului. La urma-urmei, suntem două echipe ale Aradului. UTA, cu faima, renumele şi suporterii ei inimoşi şi noi, o echipă mai mică, în care am pus cu toţii suflet. Sincer, să câştige echipa cea mai în formă, asta e tot ce îmi doresc. Dacă vom pierde, nu mă supăr, iar dacă vom învinge, mă voi bucura alături de băieţi. Dar asta nu va însemna că voi privi UTA de sus, nu va însemna că voi râde de jucătorii ori de suporterii ei. Pur si simplu, să câştige echipa mai în formă, pentru că eu cred că în acest meci, forma de moment va decide învingătoarea. Un punct nu ne-ar ajuta nici pe noi, nici pe UTA şi sunt sigură că ambele echipe vor juca la victorie", a declarat, pentru www.observator.info, Geta Onu.
Preşedintele CSU Goldiş doreşte să lămurească, pentru suporterii arădeni, şi problema preţului biletelor, mai ales că au existat discuţii în acest sens. "Am stabilit la 10 lei preţul biletelor înaintea campionatului. Sper ca lumea să înţeleagă că am toată deschiderea spre arădeni, din moment ce am acceptat să vindem 1500 de bilete, în condiţiile în care capacitatea stadionului nostru este de 600-700 de locuri. Cu toate acestea, am considerat că arena poate găzdui 1500 de oameni. Sigur, a existat acea solicitare să jucăm pe UTA. Eu nu aveam nimic împotrivă, dar băieţii au decis. Din partea mea, se putea juca pe UTA, în nocturnă, dar am respectat decizia jucătorilor. E munca lor în joc, vor să câştige, au un obiectiv de îndeplinit, cred că sunt de înţeles.", a declarat d-na Onu.

"Nu vreau să văd ţarcuri şi garduri pe un stadion pe care vor fi doar arădeni"
Pe de altă parte, presată şi de forţele de ordine în organizarea meciului, Geta Onu a cerut Jandarmeriei să nu delimeteze sectoarele stadionului Motorul. "Mi s-a cerut să facem anumite delimitări, dar i-am întrebat pentru ce? Doar se întâlnesc două echipe din Arad, pe stadion vor fi doar arădeni, ce sens are să-i delimităm între ei? Ştiu că UTA are o galerie puternică, mă aştept la anumite reacţii la adresa noastră, pentru că că în fond este vorba despre un meci de fotbal, ştiu că doar UTA va fi încurajată, dar nu cred că vor fi incidente. Nu văd de ce ar fi. Este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Nu vreau scandal, nu vreau provocări, nu vreau circ. Noi avem toată deschiderea spre UTA şi spre suporterii ei, motiv pentru le-am trimis celor din galerie, încă de marţi, 200 de bilete. Suntem în relaţii normale cu conducerea UTA-ei, jucătorii se cunosc între ei, mi s-a părut normal să trimit nişte bilete, contra-cost, celor din galerie şi nu vreau să văd ţarcuri şi garduri pe un stadion pe care vor fi doar arădeni. Mi se pare absurd", a declarat preşedintele CSU Goldiş Arad.

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro