Stire

UTA a pregătit meciul cu FC Bihor printr-un nou amical cu Viitorul S?nandrei

22.04.2009 ⋅ 0 comentarii

UTA s-a antrenat marţi după-amiază în compania formaţiei antrenate de arădeanul Mircea Aslău, Viitorul Sânandrei (Liga III, seria 5). Ionuţ Popa şi Roland Nagy au folosit trei formule de echipă în cele trei reprize a câte 30 de minute ale meciului amical, ideea fiind de-a rula întreg lotul, pentru a oferi şi jucătorilor care au evoluat mai puţin o nouă ocazie de-a se remarca în tentativa lor de-a prinde formula de bază. Pe de altă parte, s-a urmărit obţinerea unui antrenament bun în condiţii de adversitate, dar şi o consolidare a relaţiilor de joc, cum a fost cazul fundaşilor centrali Pocuca-Pascariu sau a liniei de mijloc din prima repriză. UTA s-a impus cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Mitu (pen.) şi Leucuţa. UTA R1: Marne - Toc, Pocuca, Pascariu, Gornic, Militaru, Drida, Mutulescu, Fritea, Polgar, Edson.

UTA R2:Marne - Olariu, Pocuca,Pascariu, Japalau, Nadaban, Drida, Georgiu, Fritea, Polgar, Mitu. Au mai jucat:Bujor, Copil, Leucuta.

UTA R3: Bujor - Olariu,Pocuca, Muth, Japalau, Leucuta, Lee, Nadaban, Copil, Gavrila, Negru.

Paşcovici şi Văsâie se confruntă cu probleme medicale şi nu au fost utilizaţi, iar Ţucudean va reveni la antrenamentr abia joi, miercuri urmând să evolueze pentru reprezentantiva U18 a României într-un amical cu echipa similară a Israelului. Până la meciul cu FC Bihor, programat sâmbătă, la ora 11, UTA îşi va continua programul cu un antrenament pe zi. 

Sursa: Observator.info

Autor: S.Ş. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro