Stire

S-a redeschis biblioteca din Aradul Nou

06.05.2009 ⋅ 0 comentarii

După aproape doi ani, avem deosebita bucurie de a vă anunţa redeschiderea , într-un sediu nou, a filialei Aradul Nou a Bibliotecii Judeţene „ A. D. Xenopol”.
Reamintim arădenilor că vechiul sediu, situat pe Calea Timişorii,  nr. 51, a fost revendicat şi retrocedat fostului  proprietar în anul 2006.După mai bine de un an şi jumătate de demersuri pentru obţinerea unui nou spaţiu, acesta a fost, în sfârşit stabilit, pe Calea Timişorii, nr. 58. Drept urmare,  din luna Decembrie a anului 2008, la noul sediu  s-au desfăşurat  lucrări de amenajări interioare ( zugrăveli, vopsiri, parchetări, introducerea apei curente, reamenajarea grupului sanitar). În luna Februarie a început mutarea fondului de carte care numără aproximativ 25.000 de U.B.
Luni, 11 mai,  la ora 11.00, îi  invităm cu drag, pe cititorii noştri la redeschiderea oficială a bibliotecii.
Noutatea oferită de filială o constituie faptul că aceasta are serviciul Internet  cu patru posturi  de lucru la care utilizatorul are acces pe baza legitimaţiei de cititor, şi o terasă, tocmai potrivită lecturii şi desfăşurării acţiunilor pentru  copii..
Filiala deţine două încăperi. În prima încăpere se găseşte, pe lângă Internet,  cartea de referinţă, literatura critică şi literatura prevăzută în  programa şcolară a elevilor.În cea de-a doua încăpere este literatura română şi universală aşezată pe domenii şi după indicele de aurtor.Accesul la raft este liber, pentru oricare dintre publicaţiile existente optaţi.
Vă aşteptăm, cu drag, să ne treceţi pragul, de luni până vineri, între orele 9-17.00.

Lucia Bibart
Departamentul Marketing -imagine şi animaţie culturală 

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro