Stire

Un profesor şi doi minori au scris cuvinte obsecene pe geamurile unei şcoli din judeţul Arad

14.05.2009 ⋅ 0 comentarii

Un profesor şi doi minori au fost amendaţi de poliţişti, după ce au scris cu un marker cuvinte obsecene pe geamurile şcolii generale din localitatea arădeană Caporal Alexa.
De asemenea, cei trei au folosit markerul şi pentru a lăsa urme pe dispensarul şi grădiniţa din localitate, dar şi pe un autoturism proprietate privată. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii oraşului Sântana s-a stabilit că autorii sunt Teodor Ştefan L., de 22 ani, cadru didactic suplinitor, Gabriel Anton C, de 16 ani, fost elev, în prezent aflat în abandon şcolar, şi Bogdan Valer, elev în clasa a X-a, la şcoala din localitatea Caporal Alexa.
"Pe geamurile şcolii au fost scrise cu markerul mai multe înjurături. Acestea au fost observate în cursul dimineţii când elevii şi profesorii au mers la şcoală. Cuvintele obsece au fost şterse de femeile de serviciu din şcoală. Cei trei au declarat că erau sub influenţa băuturilor alcoolice când au scris cuvintele obsecene pe geamurile unităţii de învăţământ", a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.
Conform legislaţiei în vigoare, poliţiştii i-au sancţionat contravenţional pe cei trei tineri, cu amendă în valoare de 400 lei.Conducerea Şcolii Generale "Ştefan Augustin Doinaş" din localitatea Caporal Alexa a anunţat că profesorul suplinitor va fi destituit pentru gestul său, urmând să se ia şi o decizie şi în privinţa elevului de clasa a X-a, care a scris cu marker cuvinte obsecene pe geamurile şcolii.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro