Stire

Saloanele de ?nfrumuseţare, o alternativă pentru oricine doreşte o schimbare

14.05.2009 ⋅ 0 comentarii

Deşi principalele servicii ale unui salon de coafură sunt tunsul, coafatul şi vopsitul părului, în ultimii ani tot mai multe saloane s-au specializat şi în manichiură şi cosmetică… în funcţie de ce îşi doreşte fiecare.
Preţuri pentru toate buzunarele la saloanele de coafură din AradSaloanele de înfrumuseţare sunt foarte căutate de doamnele şi domnişoarele care vor să facă o schimbare în ceea ce priveşte înfăţişarea lor. Cum părul este cel mai uşor de schimbat atunci când dorim să ne transformăm sau să retuşăm anumite particularităţi ale fizionomiei, am fost la un salon de coafură pentru a afla cât ne-ar costa să ne schimbăm puţin look-ul.  Pentru că părul si stilul în care acesta este tuns şi vopsit reprezintă o marcă a personalităţii, fiecare femeie face un efort cât de mic pentru a-şi schimba într-un fel sau altul imaginea de zi cu zi, sau doar la ocazii speciale. În ceea ce priveşte preţurile, în funcţie de salon, pentru un tuns trebuie să scoatem din buzunar până la 50-60 de lei, o coafură de ocazie între 30 şi 100 de lei, un vopsit între 30 şi 60 de lei, un permanent între 50 şi 80 de lei, în funcţie de lungimea părului. Miresele care vor să aibă o freză unică în ziua cea mare, trebuie să scoată din buzunare între 80 şi 150 de lei. Nu au fost uitaţi nici bărbaţii, care ies mult mai ieftin, având în vedere că, ei se pot tunde şi cu 15 lei.
Extensiile cu gel, cel mai cerut serviciu de la manichiurăSaloanele de înfrumuseţare îţi sar în ajutor pentru a te putea bucura de o manichiură ireproşabilă, pentru o perioadă îndelungată, chiar de şase luni, iar preţurile nu sunt tocmai piperate. Unghiile false realizate din gel, plastic sau porţelan sunt soluţia ideală, iar dacă sunt aplicate de specialişti, nici nu pot fi deosebite de cele naturale. Operaţiunea de aplicare a unui set de unghii noi nu durează mai mult de o oră. Se poate opta între porţelan, pentru care trebuie să scoatem din buzunare între 100 şi 200 de lei, în funcţie de salon sau acril, care costă sub 100 de lei. Dacă lucrarea a fost efectuată corect, starea naturală a unghiei nu este afectată deloc, iar când te plictiseşti, mergi la salon şi contra aceleiaşi sume, specialistul ţi le scoate. Pe strada Mihai Eminescu, există un astfel de salon, care s-a deschis în urmă cu două luni, unde preţurile sunt destul de accesibile, având în vedere faptul că o manichiură simplă costă 10 lei, cu ojă 13 lei, gelul pe unghii naturale este 35 de lei şi pe unghii false 45 de lei. Cel mai cerut serviciu din salon sunt extensiile din gel, care costă 55 de lei, la fel şi umplerea lor. “Clientele care vin la noi cer acest serviciu pentru că nu mai au treabă o lună de zile cu unghiile şi cu manichiura. Este foarte practic dacă lucrarea este efectuată corect. Nu afectează nici unghia naturală, ceea ce le linişteşte pe cliente”, spune Ramona Herman, manichiuristă.

Sursa: Observator.info

Autor: Corina Huţan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro