Stire

Un tată şi-a fotografiat fiica ?n fiecare zi, timp de 13 ani

17.05.2009 ⋅ 0 comentarii

Un tată mândru a fotografiat fiecare zi din viaţa copiilor lui timp de 13 ani. Bărbatul are 8500 de fotografii cu Suman, 12 ani şi cu fratele ei, Jay, 10 ani, strânse în 600 de albume.Contabilul Munish Bansal, din districtul Kent din Anglia a publicat fotografiile copiilor lui pe un site, foarte mândru de progeniturile lui.
Bărbatul a spus că i-a făcut prima fotografie a fiicei lui, în ziua în care s-a născut, a continuat a doua şi a treia zi, iar când a văzut că are deja 365 de fotografii s-a gândit că e păcat să renunţe şi a făcut acelaşi lucru şi când s-a născut fiul lui. Lui Munish îi place să îşi surprindă copiii, dar de obicei le face poze după ce vin de la şcoală sau în timpul cinei.
În album au o mare importanţă fotografiile din zilele marcante ale copiilor: primul cuvânt, primul pas, când au mers pe bicicletă sau prima zi de şcoală.
Deşi copiilor le este acum ruşine, fotograful, devenit după atîţia ani  profesionist, a spus că nu are de gând să renunţe şi va continua să-şi fotografieze copiii până în ziua în care vor pleca de acasă. 

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro