Stire

??mpăratul? Uţu Rohozneanu şi membrii clanului său prezentaţi pentru o nouă prelungire a mandatului de arestare

22.05.2009 ⋅ 0 comentarii

Uţu Rohozneanu şi ceilalţi interlopi din clanul „Împãratului” aflaţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Arad vor fi prezentaţi astãzi din nou în faţa judecãtorului. Începând cu ora 11 la Tribunalul Arad are loc judecarea cererii de prelungire a mandatelor de arestare preventivã.
Utu Rohozneanu si membrii grupãrii “Împãratului” vor fi prezentati astãzi în fata judecãtorului pentru prelungirea mandatului de arestare preventivã.

Chiar dacã de la ultima prelungire a mandatelor interlopii au sperat sã pãrãseascã arestul invocânt tot felul de motive şi depunând cerere dupã cerere pentru eliberare sub control judiciar aceştia au toate şansele sã rãmânã în arest preventiv încã o lunã. Este posibil ca aceastã prelungire a mandatelor sã fie ultima, urmând ca cei 15 interlopi sã fie judecaţi pentru cele 17 capete de acuzare pe care le au împreunã printre care se numãrã iniţierea şi constituirea unui grup infracţional organizat, tentativã de omor, tâlhãrie, vãtãmare corporalã, loviri şi alte violenţe, şantaj şi ameninţare etc. semnalate de procurorii DIICOT în rechizitorii cuprinse în 23 de volume şi pentru care interlopii riscã pedepse cu închisoare pânã la 20 de ani. Arestarea membrilor clanului „Împãratul” condus de Uţu Rohozneanu a început la sfârşitul lunii ianuarie atunci când 11 dintre ei au  ajuns în arest în urma unei descinderi simultane a mascaţilor  la domiciliul acestora. Chiar dacã în total au fost identificate aproximativ 35 de persoane ca fãcând parte din gruparea consideratã cea mai violentã din vestul ţãrii numãrul arestaţilor s-a oprit doar la 15.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro