Stire

Studenţii arădeni sunt concentraţi pentru ultimele trei etape

27.05.2009 ⋅ 0 comentarii

CSU „Goldiş” a câştigat amicalul cu Naţional Sebiş cu 3-0 şi se doreşte acelaşi rezultat şi în partida cu FCM Târgovişte
Fotbaliştii din Aradul Nou au avut parte, ieri dimineaţă, de un joc amical contra Naţionalului Sebiş. Costel Bogoşel a ţinut să dispute un meci amical înaintea confruntării de sâmbătă cu FCM Târgovişte, pentru a exersa mai multe formule de echipă. În cele din urmă, victoria a revenit arădenilor, cu scorul de 3-0. Alin Drăgan a marcat primul gol al meciului şi a stabilit scorul la pauză. „Nu prea am fost mulţumit de atitudinea din joc a băieţilor. I-am simţit un pic relaxaţi şi nu mi-a plăcut deloc. Trebuie să fim concentraţi în fiecare minut, dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul. Cred că au înţeles că şi meciurile amicale trebuie tratate cu aceiaşi seriozitate ca şi cele din campionat”, a declarat Costel Bogoşel. Acesta a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Păşcălău - Aldea, Nicolau, Miculescu, Andone - Novacovici, Onu, Roşca, Iambor - Paina, Găldeanu. Tot în prima repriză, antrenorul de la CSU „Goldiş” a efectuat şi câteva schimbări: Găldeanu i-a lăsat locul lui Cristian Ţârlea, Paina lui Drăgan şi Filaret lui Novacovici. 
Bota, naşul sebişenilorPartea a doua a fost dominată în totalitate de gazde, care au mai înscris de două ori. Călin Bota şi-a mai trecut o „dublă” în cont în partidele contra Naţionalului, ajungând la cota 8 în meciurile amicale susţinute împotriva grupării din Sebiş. Costel Bogoşel a utilizat în repriza a doua următoarea formulă de echipă: Rusu (Gheorghe) - Aldea, Lung, Ochiu, Filaret - Miţiţi, Muşuroaia, Bota, Ruja - Ţârlea, Drăgan.
Luca a fost menajatGolgeterul grupării studenţeşti a fost manajat la partida de ieri. Cristian Luca acuză în continuare dureri la inghinali şi a preferat să nu rişte o accidentare mai gravă. „Nu se pune problema să nu joace în partida cu FCM Târgovişte. Am decis să nu risc să-l introduc la jocul amical şi cred că am făcut bine, deoarece avem nevoie de el la partida de sâmbătă”, a recunoscut Bogoşel. Nici Negrita şi Turcaş nu au fost folosiţi, primul având şanse minime de a evolua în partida de sâmbătă. „Nu cred că ne vom putea baza pe el. Vom ştii cel mai bine abia joi”, a spus antrenorul grupării studenţeşti.
Găldeanu, apt pentru jocul de sâmbătăDan Găldeanu a absentat mai bine de o lună de la programul echipei şi evident de la meciurile oficiale. Bogoşel recunoaşte că a fost o pierdere pentru echipă, având în vedere experienţa mijlocaşului. Găldeanu a revenit de o săptămână în programul normal al echipei iar la partida de ieri a fost trimis în teren din primul minut. Acesta are şanse mari de a fi titularizat în jocul cu FCM Târgovişte, în atac, alături de Cristian Luca.
„Jiul ar trebui să câştige la Cluj, dacă jocul va fi corect”Costel Bogoşel spune că starea de spirit a fotbaliştilor este una bună, după partida câştigată la Lupeni. „Este o linişte aparentă, deoarece încă nu putem spune că ne-am îndeplinit obiectivul. Acum toţi îşi fac calcule. Cel mai bine se va vedea după etapa de sâmbătă cine are şansele cele mai mari să evite retrogradarea”, a spus tehnicianul din Aradul Nou. Acesta crede că Jiul Petroşani va câştiga partida de la Cluj Napoca, dacă meciul se va juca corect. „Jiul are o echipă bună. În mod normal, având în vedere că vine după o victorie categorică şi un moral excelent, nu are cum să piardă. O eventuală înfrângere a clujenilor ne-ar ajuta mult”, a afirmat Costel Bogoşel, care nu crede că Jiul va merge în excursie la Cluj Napoca. Tehnicianul este de părere că şansele cele mai mari de a retrograda le au „U” Cluj şi Turda, dar abia după etapa de sâmbătă se vor şti cu exactitate echipele condamnate. Lung va sta, revin Miculescu şi IamborRemus Lung este fotbalistul cu cele mai multe cartonaşe galbene încasate în acest campionat. Fundaşul de la CSU Goldiş va sta în fiecare etapă dacă va mai primi un avertisment. În vederea partidei de sâmbătă cu FCM Târgovişte, Lung va privi meciul din tribună. Dacă acesta va sta, Muculescu şi Iambor vor reveni în lot, ambii având şanse mari de a fi titularizaţi. Altfel, să mai spunem că nu mai puţin de opt fotbalişti ai grupării din Aradul Nou sunt ameninţaţi cu suspendarea, riscând să nu evolueze în decisivul meci de la Turda. „Meci greu cu Târgovişte”Antrenorul arădean spune că partida de sâmbătă cu FCM Târgovişte nu va fi una tocmai uşoară. „I-am văzut în partida cu UTA. Târgovişte nu e o echipă rea. Trebuie să rămânem concentraţi. Dacă pierdeam la Lupeni acum nu mai aveam pentru ce lupta”, a spus Bogoşel. Altfel, antrenorul arădean nu crede că UTA a cedat gratuit punctele celor de la CFR Timişoara. „Am fost la meci şi nu cred că a fost blat”, a concluzionat tehnicianul celor de la CSU Goldiş.

Sursa: Observator.info

Autor: (D.B.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro