Stire

UTA: Toc şi Copil, "bombardaţi" de Ionuţ Popa

05.06.2009 ⋅ 0 comentarii

Tehnicianul este total nemulţumit de atitudinea celor şi chiar dacă ultimele două meciuri sunt fără o miză reală, nu are de gând să le mai ofere locuri în primul 11. În schimb, sâmbătă, Polgar şi Gornic vor fi titulari  UTA va aborda întâlnirea de sâmbătă, ora 11, cu Dacia Mioveni într-o formulă întinerită, meciul fiind o ocazie potrivită pentru ca tehnicienii să ofere unor tineri ocazia de-a evolua din primul minut. Cu toate acestea, jucători precum Toc sau Copil au toate şansele să rămână în afara schemei, Ionuţ Popa fiind total nemulţumit de atitudinea lor în joc, în antrenamente, dar şi în general. 
„Toc nu mai există pentru mine”„Toc nu mai există pentru mine, până când nu observ o schimbare radicală în atitudinea lui. Pur şi simplu nu mă mai interesează acest jucător până în momentul în care nu-şi revine, dacă îşi revine. Din partea mea, în acest moment, cei de la Atletico şi-l pot lua înapoi, pentru că nu merită să joace la UTA. Cu o asemenea atitudine, cu un comportament total nepotrivit, cu lipsă de respect nu se poate face fotbal de performanţă”, a declarat Ionuţ Popa. 
„Copil? Dă o pasă bună, apoi şi-o admiră jumătate de oră”Nici Dumitru Copil nu se află în graţiile antrenorului, juniorul având şanse reale să rămână pe bancă la meciul de sâmbătă, cu Dacia Mioveni, chiar dacă Adrian Drida va lipsi, fiind suspendat şi în ciuda faptului că suporterii şi-l doresc în echipă. „Cred că mai bine improvizez ceva în linia de mijloc, decât să joace Copil. Să joace pentru ce? El e plictisit de viaţă, observ că-l interesează prea puţin fotbalul, nu găseşte resurse pentru a se motiva, nu trage deloc de el, n-am idee ce vrea de la viaţă. Am tot încercat, dar el e la fel de plictisit. Dă o pasă bună, apoi stă jumătate de oră să şi-o admire”, a completat principalul Bătrânei Doamne, care a precizat că se mai gândeşte dacă Dumitru Copil se va număra printre primii 11 la meciul cu Dacia Mioveni.  Popa, mulţumit de Polgar, Gornic, Ţucudean şi Bujor În schimb, Popa i-a lăudat pe George Ţucudean şi Cătălin Bujor, juniori „care-şi văd de treabă şi demonstrează de fiecare dată când au ocazia că-şi doresc să progreseze şi să profite de şansele lor”. De asemenea, Norbert Polgar şi Andrei Gornic au reuşit să intre, pe moment cel puţin, în graţiile tehnicianului, care îi va titulariza în partida de sâmbătă dimineaţă. Cei doi nu vor evolua pe posturile obişnuite, la mijlocul terenului, ci în linia de apărare, Polgar pe flancul drept, iar Gornic pe cel stâng. Polgar va beneficia de pedeapsa aplicată de staff-ul tehnic lui Toc, iar Gornic are şansa să profite de suspendarea lui Paşcovici şi accidentarea lui Văsâie. În rest, Pascariu şi Pocuca îşi vor păstra locurile în zona centrală a defensivei, astfel că „apărarea” UTA-ei va avea sâmbătă o medie de vârstă de 20 de ani şi câteva luni. 
Variante pentru linia de mijloc Pentru zona mediană, la meciul de sâmbătă, intră în calcule Leucuţa, Nădăban, Lee, Mutulescu, Copil, Ghindaru şi Fritea, însă alegerea n-a fost încă făcută. Posibil ca tehnicienii să mizeze pe un sistem cu cinci mijlocaşi, dintre care două extreme, probabil Leucuţa şi Ghindaru, dar nu este exclusă utilizarea unui vârf retras, gen Dumitru Mitu. „Chiar nu ştiu încă. Dacă Dumitru Copil m-ar fi convins în aceste zile că merită cu adevărat să joace, era clară şi linia de mijloc, dar aşa sunt încă pe gânduri”, a completat Ionuţ Popa. 
Se vând deja bilete la UTA Arad - Dacia Mioveni Partida UTA - Dacia Mioveni se va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Francisc Neuman”. Biletele s-au pus deja în vânzare, de ieri, la casieria arenei, comercializarea lor urmând să continue vineri şi sâmbătă. Având în vedere dificultăţile de ordin financiar ale clubului, UTA ar avea nevoie de o nouă dovadă de ataşament din partea suporterilor, care pot contribui prin biletele de intrare la eliminarea unor cheltuieli, în acest moment nefiind bani nici măcar pentru baremul de arbitraj, care costă 110 milioane lei vechi la un meci! Altfel, meciul va fi arbitrat la centru de Mihai Gheorghe Prodan (Cluj-Napoca), asistenţii acestuia urmând să fie Iulian Szekely (Cluj-Napoca) şi Costin Florescu (Huedin). Arbitru de rezervă va fi Florin Anca (Deva), iar observator din partea FRF, Petre Mehedinţu (Timişoara). 

Sursa: Observator.info

Autor: Sebastian Şiclovan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro