Stire

Observator arădean a avut dreptate: Partizan Satu Mare joacă barajul cu FC Recaş

17.06.2009 ⋅ 0 comentarii

Ceea ce Observator aradean intuia încă din urmă cu două zile s-a adeverit. Deşi au susţinut cu tărie că vor juca barajul de promovare în Liga a III-a, oficialii de la Frontiera Curtici s-au înşelat.    Plecaţi în urmă cu câteva zile în cantonament la Moneasa, pentru a pregăti jocul de astăzi, fotbaliştii curticeni au rămas doar o pregătire bună la munte şi cu bani cheltuiţi degeaba, în timp ce „partizanii” au stat liniştiţi pe terase aşteptând să vină faxul de la Federaţia Română de Fotbal carte anulează decizia Asociaţiei Judeţene de Fotbal care o dădea participantă la baraj pe Frontiera Curtici. Intertesant este de aflat cine va suporta zilele de cantonament de la Moneasa, căci Frontiera nu are nici o vină, după ce AJF a comunicat că această grupare va reprezenta Aradul la baraj. „Puteam să mergem şi noi măcar o zi la Moneasa în cantonament, căci mâncare o mai fi rămas în urma curticenilor. Nu am mers că noi nu prea suntem cu mâncarea ci cu băutura”, a glumit Dănuţ Drida, antrenorul Partizanului Sau Mare. Astfel, astăzi, începând cu ora 17.30, pe terenul Unirea din Sânnicolau Mare, Partizan Satu Mare va juca barajul de promovare în Liga a III-a cu câştigătoarea Diviziei D Timiş, FC Recaş. Cum între Satu Mare şi Sânnicolau Mare sunt doar câţiva kilometri, preşedintele Partizanului a spus că „deplasarea se va face probabil cu bicicletele”.
Ajefiştii nu au fost invitaţiOficialii de la Partizan Satu Mare nu au făcut nicio invitaţie conducerii de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, de a veni la Sânnicolau Mare, pentru a susţine campioana Diviziei D. „Pentru ce să-i invităm. Vin ei dacă vor să ne susţină”, a spus Dănuţ Drida. Se pare că „partizanii” au o supărare pe ajefişti, care s-au grăbit să o trimită la baraj pe Frontiera Curtici.
De râsul părădăicilorDupă ce au efectuat o pregătire centralizată la Moneasa, fotbaliştii de la Frontiera Curtici au ajuns încă de luni la Sânnicolau Mare, cazându-se la hotelul din localitate. Din sursele noastre, deşi la FRF a avut loc luni o şedinţă în care s-a luat decizia ca Partizan Satu Mare să reprezinte Aradul la baraj, oficialii curticeni au primit garanţii de la Cermei că ei vor juca cu Recaşul şi pot dormi linişti la Sânnicolau Mare. Ieri dimineaţă, după ce la AJF a ajuns faxul de la FRF, delegaţia curticeană s-a reîntors în Arad. „Dacă tot şi-au rezervat locuri la hotel puteau rămâne acolo. Veneau la meci şi ne făceau galerie”, a spus glumeţul Drida. Oricum, dacă se va reuşi promovarea, „partizanii” spun că ar putea disputa meciurile la...Curtici. „Şi Curticiul merită o echipă în Liga a III-a”, a continuat şirul ironiilor antrenorul Partizanului.
Doar Berar lipseşte la barajDănuţ Drida spune că are doar o problemă de lot. Mijlocaşul de creaţie, Cristi Berar, a plecat în Italia cu afaceri şi nu poate fi prezent la partidă. În rest, ceilalţi fotbalişti din lot şi-au rezolvat problemele la locurile de muncă şi pot face deplasarea la Sânnicolau Mare. În aceste condiţii, Dănuţ Drida ar putea începe meciul în următoarea formulă de echipă: Trifoi –Tisza, Oprean, Sighete, Panin, Topai, Creţu, Mitu, Cotuna, Măgulean, Lăzău. Partida dintre Partizan Satu Mare şi FC Recaş va fi arbitrată la centru de Istvan Kovacs din Carei, acesta fiind ajutat la cele două linii de Constantin Por  şi Csaba Glaser (ambii din Satu Mare). Observator din partea Federaţiei Române de Fotbal a fost delegat Alexandru Terheş (Oradea).

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro