Stire

Mircea Aurel Radiţa: ?Este unicat ?n fotbalul rom?nesc ca trei echipe să promoveze ?n acelaşi timp?

01.07.2009 ⋅ 0 comentarii

-Domnule primar, aţi promovat cu Şicula, Gurba şi Chereluş. Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră?- Este ceva extraordinar. Nu cred că un primar din România să se poată mândri cu o astfel de realizare. Cu siguranţă este unicat. Sincer să spun, după ce am promovat din „Promoţie” în „Onoare” cu Gurba şi Chereluş, am avut emoţii mari la ultimul meci de la Vârfurile. Meciul s-a jucat „pe bune”, chiar dacă unii au spus altceva. A fost o luptă interesantă cu Tauţul, care de câţiva ani vrea să promoveze în Divizia D. - Nu este o provocare prea mare şi o cheltuială în plus la buget?- Suntem pregătiţi să susţinem cele trei echipe. Avem alocaţi bani în buget. Urmează să finalizăm lucrările la bazele sportive. Prioritară este finalizarea lucrărilor la baza sportivă din Şicula. Vestiarele sunt ridicate, urmează a fi tencuite şi urmează introducerea apei calde. După ce vom împrejmui terenul, atunci vom primi vizita comisiei de omologare de la AJF. Vrem să fim regulamentari din toate punctele de vedere. Am vorbit deja şi cu Zăhoi de la AJF să ne ajute să ne facem actele, pentru a deveni asociaţie sportivă, aşa cum prevede statutul.
- Care este relaţia dumneavoastră cu AJF Arad?- Eu cred că avem o relaţie bună, chiar dacă ne-am mai certat. Eu mai mă scap câteodată şi le spun ce am pe suflet.
- Există tineri talentaţi, care ar putea face obiectul unor transferuri la echipe de liga a treia sau mai sus?- Avem fotbalişti talentaţi, dar nu cred că pot face obiectul unor transferuri. Se mulţumesc să joace la acest nivel. În plus, avem acum nevoie şi de o echipă de juniori care să joace în Divizia D. O vom avea. Nu va fi nici un fel de problemă, deoarece îi strângem pe toţi din Şicula, Gurba şi Chereluş.
- În Divizia D sunt alte pretenţii...- Ştiu. De aceea vom încerca să mai aducem patru sau cinci fotbalişti la echipă. Aşa mi-au spus cei doi care se ocupă de Crişul Alb Şicula, Boicu şi Pătru.
- Antrenor la echipă cine va fi?- Eu sper să-l conving pe Adrian Abrudean să fie antrenor-jucător. Avem nevoie de experienţa lui. Am vorbit cu el şi sper să accepte să ne ajute. Oricum, şi până acum ne-a ajutat. 
- Obiectivul?- Obiectivul nu poate fi altul decât menţinerea în Divizia D, acolo unde ne-am câştigat dreptul de a participa.
- Pe lângă banii prevăzuţi în bugetul Consiliului local, mai sunt sponsori pe lângă echipă?- Ne ajută un om de afaceri italian.
- La finalul lunii se va mai organiza tradiţionalul turneu de la Chereluş?- Bineînţeles. La finalul lunii iulie va avea loc Cupa de Vară, care anul acesta ajunge deja la ediţia jubiliară, a zecea. Vor fi invitate echipe din jurul comunei. Vor fi în total opt echipe, printre care şi una a arbitrilor şi una a politicienilor. Va mai fi prezentă la turneu şi o echipă de old-boys din Şicula. La finalul turneului, fotbaliştii echipelor care au promovat vor avea parte de o surpriză din partea mea.

Sursa: Observator.info

Autor: (D.B.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro