Stire

?ncep trialurile la CSU ?Vasile Goldiş?

07.07.2009 ⋅ 0 comentarii

Fotbaliştii de la „Vasile Goldiş” îşi continuă antrenamentele pe plan local, urmând ca în 15 iulie să urce la Moneasa, pentru un cantonament de zece zile. Costel Bogoşel alternează antrenamente cu jocuri de verificare, fiind dornic de a programa cât mai multe „amicale”. Astfel, dacă marţi vor avea loc două şedinţe de pregătire, miercuri va avea loc primul trial în care va testa mai mulţi fotbalişti veniţi pe filiera impresarului Daniel Dragoş. „Nu ştiu din ce zone vin jucătorii. Nici nu mă interesează dacă sunt din Bistriţa sau Caracal. Mă interesează să fie fotbalişti şi să ne ajute”, a recunoscut antrenorul de la CSU Vasile Goldiş. Cert este că până în prezent a sosit un jucător nou, iar Bogoşel spune că este interesant. „Am înţeles că a jucat pe la Moldova Nouă. Mi-a lăsat o impresie bună la primul joc de verificare de sâmbătă cu juniorii lui Leo Pinţa de la UTA”, a spus tehnicianul grupării studenţeşti. Mâine, CSU Vasile Goldiş va juca câte o repriză cu Voinţa Mailat şi Avântul Târnova, urmând ca sâmbătă să aibă ca adversari pe Naţional Sebiş şi aceeaşi echipă din Mailat.
Negrita, încă o săptămână de pauzăSingurul fotbalist care nu poate efectua şedinţele de pregătire este Adrian Negrita. În continuare, fundaşul dreapta de la CSU se află în proces de recuperare după accidentarea suferită. Negrita ar putea reveni săptămâna viitoare la antrenamente şi sunt şanse de a prinde şi pregătirea centralizată de la Moneasa. „Îl aştept şi eu cât mai repede la antrenamente. Este un jucător de care chiar am nevoie. Sunt descoperit pe postul de fundaş dreapta. Este adevărat că în lot se află şi Aldea, însă eu am fost mulţumit mai mult de randamentul acestuia în centrul apărării”, a spus Bogoşel. Un alt fotbalist care are mici probleme medicale este Dănuţ Miţiţi. Acesta a ratat ultimele etape din tur din cauza unei întinderi la abdomen. „Şi acum resimte unele durereri şi nu forţează la antrenamente”, a afirmat antrenorul de la CSU Goldiş.
„Iedu’” a plecatÎn paralel cu antrenamente echipei au loc în Aradul Nou şi şedinte de pregătire cu fotbaliştii puşi pe lista de transferuri. La antrenamente speciale participă Cristian Luca, Claudiu Balaci, Radu Andone şi Remus Lung. Dacă Remus Lung va ajunge cel mai probabil la Naţional Sebiş, urmând a se prezenta miercuri acolo, Alin Drăgan a obţinut dezlegarea şi se va transfera la altă grupare. „Cu ceilalţi voi face în continuare antrenamente până îşi vor găsi echipe”, a spus Bogoşel, încurcat de această situaţie.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro