Stire

Atmosferă ?ncordată ?n Aradul Nou

08.07.2009 ⋅ 0 comentarii

CSU „Vasile Goldiş” va disputa astăzi un triunghiular alături de Voinţa Mailat şi Avântul Târnova
Fotbaliştii de la CSU Vasile Goldiş au bifat ieri două şedinţe de pregătire, ambele având ca scop intrarea treptată în efort. Costel Bogoşel le-a arătat şi mingea jucătorilor, însă exerciţiile au fost solicitante, dar nici unul dintre componenţii lotului nu a „mârâit”. Totuşi, chiar dacă la antrenamente se munceşte bine, se simte o oarecare tensiune în cadrul lotului, atmosfera fiind una încordată. „Este greu să muncim cu zâmbetul pe buze. Am retrogradat şi asta se simte în cadrul lotului. Cel puţin, eu simt că nu voi mai juca în Liga a II-a cu echipa. Cu toate acestea, trebuie să ne pregătim bine, căci există şi posibilitatea să evoluăm tot în eşalonul doi”, a spus Călin Bota, fotbalist în jurul căruia se încearcă reconstrucţia şi, dacă se va evolua în Liga a III-a, se va încerca promovarea imediată. Cert este că tehnicianul de la CSU Goldiş le-a pregătit fotbaliştilor, la fel ca şi în iarnă, o pregătire spartană, cum mulţi nu au mai întâlnit până acum.
Excluşii, tot pe MotorulFotbaliştii excluşi din lot sunt primii care se antrenează pe stadionul Motorul, deranjându-l evident pe Costel Bogoşel, care trebuie să se ocupe în particular de ei. „Ne pregătim deocamdată pe Motorul. Ce să facem? Nu am greşit cu nimic şi nu am înţeles decizia luată”, a spus Radu Andone, fotbalist care, dacă echipa câştiga partida cu FC Bihor, era considerat un erou pentru golul marcat în prelungirile meciului de la Lupeni. În ton cu Andone a fost şi Remus Lung. „Nu ştiu ce voi face în continuare. Am o ofertă de la Naţional Sebiş. Poate voi merge sau poate nu. Deocamdată mai am de luat bani de la CSU şi un contract care poate o să-l onorez până la capăt. Încă nu ştiu ce voi face. Mă pregătesc normal, deoarece sunt sub contract cu clubul”, a spus Remus Lung, fotbalistul care are cele mai multe prezenţe la echipă.
Alin Drăgan, un ultim antrenamentAlin Drăgan a efectuat un ultim antrenament la CSU Goldiş. Fotbalistul a reuşit să obţină dezlegarea de la club, iar în următoarele zile îşi va introduce actele la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liber de contract. „Nu are rost să mai stau aici. Îmi voi căuta o echipă unde să joc. Nu ştiu încă dacă în ţară sau în străinătate”, a spus cel poreclit „Mielu’”.
Plecaţi definitivGeta Onu a decis, împreună cu conducerea clubului, să renunţe şi la serviciile lui Cosmin Paina, Viorel Gheorghe, Ilie Muşuroaia şi Bogdan Iambor. Cei trei şi-au încheiat contractele cu clubul şi nu le-au mai fost prelungite înţelegerile. „Nu ştiu unde au plecat. Ştiu doar că nu le-au mai fost prelungite contractele”, a spus Costel Bogoşel. Altfel, dacă Paina, Muşuroaia şi Iambor au bifat prezenţe în campionatul trecut în echipă, portarul Viorel Gheorghe nu a apărat nici măcar o secundă într-un meci oficial. 
Ţamboi are de lucruAntrenorul responsabil cu pregătirea portarilor şi în acelaşi timp administrator delegat, Sandu Ţamboi a avut ieri sub comandă patru portari. În afara lui Ovidiu Păşcălău şi Florin Rusu, la antrenament a luat parte şi Popescu (Şoimii Lipova) şi Pall (juniori UTA). La antrenamente este aşteptat şi un alt portar de la juniorii B ai lui Francisc Tisza.
Roşca: „Tot mai greu e”Ciprian Roşca s-a antrenat cot la cot cu mai tinerii colegi de echipă, iar la final se vedea pe el efortul depus. „Tot mai greu e”, a spus cel care are cele mai multe funcţii la echipă: antrenor secund, jucător şi director sportiv. Alături de Roşca şi Miţiţi a resimţit duritatea antrenamentelor, dar şi o mai veche accidentare. „Încă mă mai ţine accidentarea, dar cu toate astea trag la antrenamente”, a spus celălalt veteran al echipei din Aradul Nou.
Vitezistul TurcaşLa seria de alergări din cadrul antrenamentului de dimineaţă, Gabi Turcaş a fost cel mai bun. De fapt, se cunoaşte că şi în teren mijlocaşul arădean depune risipă de efort. Alături de Turcaş şi Bogdan Onu a dorit să termine cursa contracronometru pe primul loc. Altfel, să mai spunem că ziua de ieri a fost una a venirilor de fotbalişti în probe, iar astăzi, cu începere de la ora 17, CSU Vasile Goldiş va disputa un triunghiular alături de Voinţa Mailat şi Avântul Târnova.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro