Stire

Onu vs. Petcuţ, ce duel interesant!

19.08.2009 ⋅ 0 comentarii

Mihai Petcuţ nu a uitat modul în care a pierdut promovarea în urmă cu două sezoane şi vrea acum răzbunare

Revenirea echipei ACU în seria a V-a a Ligii a III-a nu este pe placul lui Mihai Petcuţ şi a conducerii de la Naţional Sebiş. Gruparea de suflet a primarului Gheorghe Feieş şi-a propus ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, iar prezenţa arădenilor din Aradul Nou în această serie îi încurcă mult planurile. „Aş fi vrut ca ACU să nu fie cu noi în serie”, a recunoscut Mihai Petcuţ, care cunoaşte faptul că va avea în ACU o contracandidată serioasă pentru ocuparea primei poziţii din clasament. De fapt, studenţii şi-au anunţat şi ei obiectivul clar de a promova. „Vom câştiga seria la pas. Nu are cine să ne bată pe noi. Dacă nu promovez cu actualul lot, care este de nivelul Ligii a II-a, atunci mă las de fotbal”, spunea Geta Onu. „Ştiu că am încurcat planurile multor echipe prin prezenţa noastră în Liga a III-a. Asta este. Vor promova în următoarea ediţie de campionat”, a mai spus oficialul din Aradul Nou. Cele două echipe s-au întâlnit în această vară în trei jocuri de verificare, iar ACU a avut câştig de cauză prin victoria cu 2-1 din ultima întâlnire. Cert este că lupta pentru promovare va fi una interesantă, mai ales că ambele grupări au loturi considerate a fi de Liga a II-a. „Mihai este un drăguţ. Este prietenul meu. Nu am ce să-i fac. Să se obişnuiască cu ideea că va pierde cu noi de fiecare dată”, a concluzionat Geta.
S-au mai luptat la promovareÎntre Geta Onu şi Mihai Petcuţ există o rivalitate încă din urmă cu două sezoane. Atunci, actualul antrenor de la Naţional Sebiş pregătea Gloria Arad şi avea şanse reale la promovare până la meciul din retur de la Ineu. Partida cu trupa lui Abrudean avea să fie însă fatală. În jurul partidei s-a învărtit o sumă frumoasă de bani, venită şi din partea celor de la ACU şi din partea Gloriei. În cele din urmă, ineuanii au luptat pentru banii veniţi din Aradul Nou, mult mai mulţi decât cei de la Gloria. Victoria a revenit Ineului în acel joc şi Gloria a fost scoasă din lupta pentru promovare, sezon în care ACU a avut câştig de cauză. De atunci, Petcuţ şi Geta Onu se „înţeapă” de fiecare dată, mai ales că actualul antrenor de la Gloria nu uită „japca” din Aradul Nou, când ACU a beneficiat de două lovituri de pedeapsă gratuit acordate de arbitrul Haidiner.
Gloria nu se bagă la promovareGloria Arad a pierdut în această vară fotbalişti importanţi şi este greu de crezut că poate ataca promovarea. Cert este că Radu Anca are, totuşi, un lot bunicel de fotbalişti, care ar putea încurca socotelile multor echipe. „Dacă aveam la dispoziţie şi fotbaliştii plecaţi la UTA puteam ataca promovarea”, a recunoscut Marcel Coraş. Oficialul de la Gloria vede echipa luptându-se în viitorul campionat pentru locurile din prima jumătate a campionatului. „Obiectivul nostru este clasarea în primele şase locuri din clasament. 1-6 este obiectivul nostru”, a decretat Marcel Coraş. Totuşi, obiectivul echipei ar putea fi schimbat pe parcurs, în funcţie de „toanele” lui Sandu Ion, cel care finanţează echipa. Altfel, să mai spunem că Gloria a disputat ieri seară un ultim joc de verificare la Sântana, iar până la debutul campionatul ar mai putea legitima doi fotbalişti.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro